Harna Gamzeercannn mutlaka ufak bir harekettir hissetirir canım kendini su iç sonra yan uzan yada şekerli birşeyler ye takip et hareket hissetmezden uzun süre doktora görünmeni tavsiye ederim
CansuHakanDabakan Gamzeercannn Gaz hareketleri ile karıştırıyor olabilirsin? Bende ilk 19un ortasında hissettim telaşlamıyordum hala hissedemedim diye çok şükür şimdi yemeklerden sonra hissediyorum hareketlerini
Duygu Gamzeercannn ilk gebelikte geç hissedilebiliniyormuş canım ben ilk tekmeyi 19.Haftada hissettim seğirme şeklinde seninde hissetmen yakındır bence
burcuali38 Gamzeercannn ben 19.haftaya girdiğim ilk gün kalp atışı gibi hissetmiştim sonra devamı geldi 27.haftadayız içerde boks yapıyor kızım 😁
Minnosunannesi Guloo68 biz 17 olduk arada minicik bi kımıldamamaya hissediyorum 1,5 haftadır fln ama devamı gelmedi yani aynı seyirde. Sende hemen tekmeye mi çevirdi 😊
Esmalpaslan66 Guloo68 ayni bende öyle canım 16 da ilk hissetim şimdi 20. Haftam bitti ve uykuda bile hissedıyorum elhamdulillah 💕💕💕
Guloo68 Minnosunannesi Önce seyrime gibi hissettim 1 hafta sonra minik minik hafiften tekmelerini hissettim ilk hamileliğim bazıları bu haftalarda hissetmezmis galiba zayıf olduğum için erken hissettim. Oglusum da çok hareketli erkek bebekler erken hissettirirmis kendin.
poyrazege111 Benim 17 haftalikken hafif tekmeler atmaya başladı sonraki haftalar tekmeleri güçlenmeye başladı şuan 20haftaligiz bu haftada daha çok tekme atmaya başladı ama çok güzel bi duygu ya😍😄
poyrazege111 Kiloylada alakalı hissetmek zayıf olunca daha iyi hissediyorsun ben karnıma tlfn dan müzik açık dinletiyorum daha cok tekmelemeye basliyr
poyrazege111 @Esmalpaslan66 bende 20haftalik ayrıntılı ultrasona girdim 400 gr olmuş sizinki kaç kilo olmuş suan
Esmalpaslan66 poyrazege111 canım ben yurt dışında yaşadığım için her ay ultrason olmuyorum 3 hafta sonra ultrasonum var o zaman yazarım inşAllah
NergizGuney Bende ilk 17haftada seyirme şeklinde hissettim şimdi 23 haftayım artık kıyafetlerimden bile gözüküyo tekmeleri çok şükür🙏🏻 Allah herkese nasip etsin
burcuali38 Gamzeercannn hareket eder sen içini ferah tut belkide minik hareket ediyordur sen hissetmiyorsundur canım ❤