BRUTAL-BETTY Kızlar 210 lu paket aldım indirime girmiş kullanan ve memnun kalan var mı doğumu ma 78, gün kaldı şimdiden alıp kenara koydum da
Mondlicht BRUTAL-BETTY kızım 2 aylık kullanıyorum ve memnunum ama sizinki baya fazla olmuş sanki hemen büyüyorlar olmuyor çünkğ
Purpura26 BRUTAL-BETTY Kaç numarasını aldın okadar çok? Ben de sleepy aldım. Hastane için 1 numarasını aldım 40 tane var içinde. 3 4 gün anca yeter. Sonra 2 numarasına geçicem 80li alırım büyük ihtimalle çünkü her bez her çocuğa yaramıyor
umyahsen BRUTAL-BETTY canım 22 günlüğüz bir paket ve 10adet daha kaldı. Yani 52tane daha. Bebeğim 38+2de 2900 doğdu. Yani biz kullanıyoruz az kaldı duruma göre ikiye geçicez bunlar bitince. Bebekten bebeğe farklılık gösterir ama bnm kızımda tam yetecek şuan 52tane kaldı
BRUTAL-BETTY Mondlicht arkadaşım bebeği de 1 aylık 210 bitirdi Yeniden 40 tane aldı o yüzden ne olur ne olmaz dedim
teachervera Sleepy natürel nasıl? Ben bio natürel istiyorum ama çevremde alacağım yer yok. A101, şok, bim gibi marketler var. A101 de sleepy natürel gördüm aklımda bio natürel almak vardı ama almak sıkıntı
Tuba0909 teachervera ben bıo natural aldım şu an trendyolda indirim var bakabilirsiniz. Ayrıca sadece online satışı kaldığını duydum mağaza market herhangi bir yerde satılmıyo burda da yok
Hacersamsi teachervera Ben hepsiburada dan almistim fiyat karşılaştırması yaparak sizde bu tarz sitelerde bulabilirsiniz
umyahsen Ela20 210tane almıştık bizde arkadaşlarım öyle almıştı bende 210tanr aldım. 52tane kaldı işte biizmde. Bitince numaraya geçeriz büyük gelir mi bilmşyorım üç dört gün sonra belli olur. Kızım 2900dü şuan 3950 22 günlüğüz
Gul2528 BRUTAL-BETTY bende sleppy aldım ama sizinki kadar çok değil herkes burda diyor ya her bez bebeğe yaramıyor diye o yüzden memnun kalırsam öyle devam edeceğim sadece 40 tane aldım o da 3_4 gün anca gider heralde😂😂
Pasiflora BRUTAL-BETTY ben kullanıyorum 1 aylık olduk 210 adet almıştım son paketi yarıladık 2 numara aldım şimdi elimdekiler bitince 2 numaraya gecicem oğlum 3100 gram dogdu sıkıntı yok gayet iyi
Portakalgeliyor BRUTAL-BETTY 6 paket sleepy 1 beden 6 paket sleepy 2 beden 2 paket sleppy 3 beden 3-4 paket kilot bez sleppy 3 beden baby turco 3 adet 3 beden baby turco 1 adet 1 beden stoğum var en çok bez 3 beden oluyor ..
Portakalgeliyor umyahsen doğrudur ablam prima aldı oğlunda kullandı diye ama içerik olarak sleppy bize çok mantıklı geldi ve direkt sleppy e döndü şuan hala sleepy kullanıyor 4. Aya girdi giricek :) ve bebeği maşşallahı var kız bebek olmasına rağmen 😂😂 numaralar tam oldu son kullandığı paketten 3 tane falan arttı sanırım 1 den -2 den yeni 3 numaraya geçti sanırım öyle biliyom 🙈
minicikanne BRUTAL-BETTY sleepynin boyutları küçük oluyor. Bide bebeğe iyi gelmeme durumları var. Fazla almışsınız bence.