058elf Sa2885 aminn inşallah canım 🌸 eğer suni verilirse hiç düşünme sonuçta o da vücuda doğum gerçekleşmesi için gelen bi sancı
Sa2885 058elf bakalimm hayirlisi benim trambosit hucrelerim de dusuk cikti sanci gelmezsse haftaya cuma sezeryanda yapabilir doktorumm
Elfelf475 Ftm_08_61 suni de düşüneceğiniz son şey olmalı cunku bebek gelmek isterse gelir suni verip vücut işleyişini bozmanız size güzel bir doğum sağlamaz bu sayede insaları normal doğumdan uzaklaştırmaya çalışıyorlar bence sabredin kendi sancınızı bekleyin
058elf Sa2885 inan doğumu bebek belirliyo nasıl gelmek isterse o bi yolunu buluyo Rabbim hayırlı doğum nasip etsin kolayca kucağına alırsın 🤲🏻 eğer 50 dk daha gelmeseydi sabah 7 de sezaryene alacaklardı beni ama kızım 06.11 de doğdu 😌
Sa2885 tazeanneyasemin Amin insallah bizim sagligimiz icin hangi dogum hayirliysa allahim onu nasip etsin insallah
BTSG04 Ftm_08_61 41+0 dan kızım kendi aancımla geldi dünyaya. 3 gün daha bekletilecektim suni için. Bebğin ve sizin sağlığınız iyiyse bence bekleyin acele etmeyin
Kizannesii07000 Esra3809 deneyiminizi anlatır mısınız lütfen bende pazartesi suni sanciyla doguma girecem 4 cm açıklığım var ama az önce burda yazılanları okuyunca korktum bebege zararli diye offf kendi sancimı mı beklesem
Turuncusever Kendi sancım gelmiyor 40+5 olcam çarşamba yatışım var mecbur suni sancıyla doğumu başlatacak doktor ama çatım darmış olmazsa sezeryan dicem sana hemen dedi