Aniakbulut [bilinmeyen] bende 35+6yim.. artik kaburgalarimdaki agri katlanilmaz boyutta 🙄 uykusuzluk zirve 🙄 midem berbat 🙄 biran once dogsa oglumda o da rahatlasa 🤗
Minikmucizemmm Esma29 adımlar büyüsün istiyorum 😬 çok sıkıldım çok bunaldım bir an önce oğlumun kokusunu içime çekmek istiyorum 🙏
Minikmucizemmm Esma29 benim ilk gebeliğim canım oğlum olacak Allah nasip ederse ben 79 kilo ile hamile kaldım şuan 90 kiloyum 35 haftalığız 😬toplmda 11 kilo almışım doktorum normal çok aşırı bir kilo almadın diyor ama baştan kilolu Hamile kaldım 😏
Esma29 Minikmucizemmm Minikmucizemmm benimde ilk gebeliğim benimde oğlum olucak allah nasipmederse😊 hayırlısıyla kucağımıza almayı nasipmetsin allah. Bende 66 ile hamile kaldım şuan da 77 yım bende 11 kilo. Doktor normal dedi ama son ana kadar kontrollu gitmek gerek
ilknuryuce Esma29 ben 78 ile hamile kaldım şuan 99 kiloyum bebeğimde 2 hafta önde yani obur çocuk obur anne birbirimizi ne güzel besliyoruz 😁
ArifeAhmet Esma29 75 kiloydum hamile olmadan önce şuan 79 kiloyum bugün gittim kontrole bebeğimde 2.500 kiloymuş 😊ilk hamileligim☺️