Dlrsdzynpzll Esma29 34+6 olduk ama sezeryan olucam temmuz sonu dedik ama net bi tarih koymadik henüz doktorumla
Minikmucizemmm Esma29 adımlar büyüsün istiyorum 😬 çok sıkıldım çok bunaldım bir an önce oğlumun kokusunu içime çekmek istiyorum 🙏
Esma29 Dlrsdzynpzll erken değil mi peki süre neden o şekilde. Allah bir çırpıda kurtulmayı naaipmetsin inşallah
Dlrsdzynpzll Esma29 38+4 falan olucak ilk kizimida o tarihde almist doktr genelde 10 gun once oluyor zaten
Esma29 Kaç kilo aldımız bayanlar şimdiye kadar ve ilk gebelik mi herkezin gebeliği öğrendiğinizdeki kilonuz neydi birde mersk ediyorum. Kamuoyu yoklaması 😊😊😊
Minikmucizemmm Esma29 benim ilk gebeliğim canım oğlum olacak Allah nasip ederse ben 79 kilo ile hamile kaldım şuan 90 kiloyum 35 haftalığız 😬toplmda 11 kilo almışım doktorum normal çok aşırı bir kilo almadın diyor ama baştan kilolu Hamile kaldım 😏
ilknuryuce Esma29 ben 78 ile hamile kaldım şuan 99 kiloyum bebeğimde 2 hafta önde yani obur çocuk obur anne birbirimizi ne güzel besliyoruz 😁
ArifeAhmet Esma29 75 kiloydum hamile olmadan önce şuan 79 kiloyum bugün gittim kontrole bebeğimde 2.500 kiloymuş 😊ilk hamileligim☺️
Esma29 [bilinmeyen] masaj yapım gögsünüze hafiflemesine yardımcı olur belki . Geçmiş olsun . Ayrıca dadıktorunuza bu bilgiyi iletebilirsiniz
Esma29 Benim gebelikte çok burun kanamam olmuştu.gerçi hala oluyor.kan basıncı yükselince vucudun en ince yerinden en ince kılcal damarından çıkarmış kan. Sıklıkla kanar doktorum normal oldugunu belirtti. Varmı burun kanaması olan.
yasminyasmin Doğum yaklaştıkça doğurmak istemiyorum, beş hafta daha durabilir bebeğim. Heyecan, korku, endişe hep bir arada
ArzuztrkSavran Sabahları mide bulantısı başladı hafiften biraz biraz ayak şişmesi bi an önce doğurmak istiyorum bulantılardan çok yoruldum bebeğimide kucağıma almak için sabırsızım 😊😇🙏
Esma29 ArzuztrkSavran bol bol su tüketin tavsiye ederim içine limon 🍋 koyarak tüketebilirsiniz. Şişme olmaz umarım. Ayrıca bende de bugun itibariyle mide yanması başladı boğazıma doğru bir yanma