Gupssse Babyyyymother söyledim normal dedi tahlil verdim buna mi.bakti tansiyon için mi baktı anlamadım ama normal çıkmış. 38.haftaya bi gelseydik hayrlsiyla
Babyyyymother Gupssse o zaman kuruluk kasintisidir canim ne güzel normal çıkmış cok şükür 🙏 Gelirsin inşallah hiç sıkma canını
Kadze Asyaayaz1 olmaz mı kaburgalarim batıyor 😢😢 vajina ağrısı kuyruk sokumu yuruyememe aglaya ağlaya geziyorum😢
Gupssse Asyaayaz1 evet suyu az içince daha beter oluyorum onu fark ettim bi de duş sabunu vs bırakınca azaldı ama tamammen geçmiyor şükür yine de
Gupssse Asyaayaz1 inşallah bakalım iğne ilacın yanında kaşıntı çok küçük kalıyor. Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin bebislere de;)
Aysnn3705 Asyaayaz1 karnımın alt kısmına ara ara iğne batar gbi sancılar giriyo doktor bebeğin başı aşağıda o yüzden aşağıda ağrı sancı hissedersin dedi belimde kuyruk sokumumda da ağrı oluyo ama bnde bel fıtığı var ona bağlıyorum bu ağrıyı da
Asyaayaz1 Aysnn3705 benmde öyle oluyor cnm geçen hafta gittiğimde baş aşağı olduğunu öğrendim ama sızlama Dünden beri var o yüzden tedirgin oldum birazcık🙈
Aysnn3705 Asyaayaz1 bn sölemeden doktor kendi sordu bana alt kısımlarda sancı oluyo mu die evet diyince normal bebeğin başı aşağıda haliyle aşağıya baskı yapıyo dedi
22Ege00 Asyaayaz1 onlar ara ara oluyo da bende daha çok dizlerimde kramp oluyo ve şuan 4 gündür yürüyemeyecek kadar diZim agrıyo 34+4 haftalık