Melek__55 Kızlar bugün adet günüm idrar testim pozitif ama bütün adet belirtilerim var belim ağrıyor göğüsm agryor karnım ağrıyor 🥺🥺regl mı olcm yoksa
Purpura26 Melek__55 O belirtiler 1 hafta falan sürüyor. Her an regli olcak gibi hissediyorsu Endişelenme 😊
Naz_01 Melek__55 benim regli günüme iki gün kala bütün regli belirtilerini yaşadım ve her ay nasıl oluyorsa öyle yaşadım .o kadar kasık ve karın ağrısı çektim ki dedim ki tamam bu ay yine olmadı ağladım .ama iki gün sonra öğrendim ki hamileyim 😃.umudunu kaybetme belli mi olur belki de minik mucize seninledir 🤲🏻
calikusu_03 Aynı şeyi yaşadım ama o ay hamileydim :) hamilelik belirttiklerim ile regl belirtilerim aynıydı
Melek__55 calikusu_03 peki adetim kaç gün geçtikten sonra doktora gitmeliyim ben hem kalp atışı hemde keseyi bir görmek istiyorum
calikusu_03 Karnım o kadar ağrıyordu ki kesin birkaç saate regl olacağım deyip üç gün olmadım ve gebelik testini regl tarihinden iki gün önce yaptım ve pozitif
kizannesi_1004 Melek__55 adet gününüz 1 gün bile geçtiysr kan testinde çıkacaktır zaten ama keseyi görmek isterseniz 1 hafta sonra gidin kalp atışına 6. Haftadan sonra ancak duyuluyor ona daha 2 hafta vardır yüksek ihtimalle
calikusu_03 Hamilesiniz :) ben test sonucundan hemen sonra gittim kese vardı , kalp atışı yoktu . 6.Haftanın ortalarında kalp atışını da duyduk
prensimgeliyor @Melek__55 benimde adetime yakın başlardı ağrılar aynı şekilde adet ağrılarım olmuştu bacak karın ağrısı meğer hamileymişim🤰🙈
Melek__55 anneligeadimadim yumurtlamayı âdetin on iki görmüştüm adetime bir hafta kala test yaptm çift çizgi çıktı ve o çizgi her geçen gün koyulaştı
Bfduam Melek__55 o zaman yumurtlamadan beş gün sonra mı test yaptınız? Çok erken di mi nasıl gösterdi test?
kizannesi_1004 Melek__55 ben de adet belirtilerimin hepsini yaşamıştım hatta ha oldum ha olcam diyordum sonuç 11 haftalık hamileyim canım 😍 Hamileliğin ilerleyen dönemlerinde bile adet dönemlerimizi hissedebiliriz bu normal 😊😊
Bahardali Melek__55 34 haftalık hamileyim hala adet dönenlerimde hafifte olsa adet sancısı olur. Hatta bazen a bugün adet olcam diyorum sonra diyorum ne adeti nerdeyse doğurucam 😁
Melek__55 kizannesi_1004 ben geç gitsem bir sorun olurmu şuan dört haftalık görünüyor uygulamada yedi haftalık gitmeyi düşünüyorum
kizannesi_1004 Melek__55 Bence 5. Hafta hem gebeliğinizi kesinleştirmek hem de kesenin rahimiçinde olduğundan emin olmak için de olsa doktora gözükmeniz de fayda var hastane bulunduğunuz konuma çok uzak değilse 5.haftada gidin derim uzaksa da sağlık ocağında beta hcg değeri takibi yaptırmanızı öneririm en azından şimdilik 😊