Cansusuem Kızlar 23+4ten selamlar 🌸 Dün gece uyurken bacağıma çok şiddetli bi kramp girdi. Magnezyum kullanıyorum ama uykumdan uyandırdı resmen. Size de oluyor mu ne yaparsak artmaz bu kramplar
iremgun Cansusuem günlük bir de sade soda tüketmeye çalışın 1 tane. Brnim de oluyır maalesef bazen soda ile mi bilmem ama dengelenior sanırım olmuyor. Siz de bir deneyin belki faydası olur 😊
Nigarhacizade Cansusuem aydaa ben de bugün krampla uyandım sağ bacağıma girdi. Allahım ağlıycakdım , sonra geçti ama sabah kalktığımda hala yeri acıyordu sanki 😭😭😭😭
Melike Cansusuem 22 haftalığım. 2 haftadır sürekli giriyor, bide 2 kere falan oluyor valla bacağımı uzatmaya korkuyorum 😵💫
Zezz Cansusuem bende ayni durumdayim 27 haftayiz…nagnezyum kullaniyorum ana dayanilacak gibi degil uyuyamiyirum
minikbebegimm8 2 haftadır çok şiddetli magnezyum kullanamadım daha, ilk girdiğinde kaslarım zedelenmiş 2 3 gün üstüne basamadım bugün sabah tam 3 defa girdi
Feyzablbl Cansusuem 27 haftamda başıma geldi benimde algılayamadım da gerçekten. Sebebi ne ki bunun. Çok sancılı oluyor bu kramplar
Cansel129 Cansusuem canım bende 37+4 teyim bnde de arada oluyor bacağımın arka kısmında yada ayamda hemn o anda eşimi uyandırıyorum ayamin altına iğne yada tırnaklarıyla hafif hafif vuruyor geçiyor öyle bsy yapmasa çok kötü oluyor kramp ve sürekli ağrıyor
Beyzali Cansusuem merhabalar kramp tam olarak nereye giriyr benimde iki uc gecedir tam yan ust kalca kemiklerim agrisi ile uyanyrm anlam veremiyorum
Feyzablbl Cansusuem aynen öyleymiş muz iyi geliyor sanirim bir de sodayı duymuştum soda içemiyorum ama artık muzcuyuz☺
Deletedmom23234 Cansusuem Duşa girdiğinizde güzelce ovun o bölgeyi beyaz sabunla ertesi güne Hicbirsey kalmıyor 😌