Ceylanarc MerveTolga MerveTolga benim hiç bulantı yok şimdilik ama halsizlik bendede var ve bu durum canımı sıkıyor biraz 😊
Bernai Canım benım bişey dicem ama özür dileyerek diycem ya şubat anneleri diyon ya şubatta doğum olacaklara mı dıyon yoksa şubatta hamıle kalanlara mı dıyon anlamadım 😂😂😂
Bernai Tamam o zaman bende şubat annesiyim ALLAH izin verirse 😂canım benım midem bulanıyodu iştahsızlık vardı hiç bişey yıyemıyorudum ama kusma felan yoktu. Şu ıkı gündürde çok şükür bişeyim yok. Normalmıki acaba
Bernai Atalante2705 evet canım bulantı çok ama kusma yok. Ve şu ıkı gündürde bulantım yok normal mi ki hiç böyle bişey duydun mu
Kubraygt Atalante2705 bekleyin az daha 😂 bende çok artistlendim kusmuyorum diye ama 10. Haftadan beri kusuyorum 😩
GamzeAkuToklu Bir Şubat Annesi olarak şuan yorgunluk bitkinlik dışında sıkıntım yok şükür..Ama bu yorgunluk beni bitirdi..bunada şükür tabi..🙏🏻
Atalante2705 KızlAr kalp atışlarını duydunuz mu ben yarın gidicem doktora inşallah duyarım şubat sonu inş benim doğum
ElifHesnaKarakaya Atalante2705 aynı dönem sanırım 6+3 benimde yarın bende gidicem doktora kalp atışını duymaya inşallah 🙏🏼
MerveTolga Bünyeye göre değişiyor benim hala devam ediyor mesela 🤢 Bir sonraki muayenede doktoruna bi sor istersen canım ama genelde 2,5 3 ayda bulantılar ya bitiyormuş ya da seyreliyormuş inşallah benim de Geçer dua et 🙏🏻
Bernai MerveTolga mesaj atmıstım aslında ama ara ara olur öyle şeyler demişti bilemedim ilk gebeliğim ya o yüzden tecrübesizlık işte
Atalante2705 Bernai normaldir canım hiç bulantısı olmayanlar bile oluyormuş bünyeden bünyeye değişiyor ne güzel aslında keşke hiç olmasa bu bulantı iştahsızlık yediğim hiç bişeyden yad almıyorum resmen zorla yiyorum limonlu su biraz rahatlattı ama
Yeniievli bende mide bulantısı yoo sadece kahvaltı yapamıyorum.ve halsizlik bitkinlik beni yoruyor.kalp atışını duydum ama biraz kanamam olunca düşük tedavisine başladık.
Bernai Atalante2705 inşallah bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız canım. Canım ben mıdem bulanırken bi elime limon bı elıme taze nane alıyordum naneyı koklayıp lımonu yalıyordum oda bana ıyı gelıyordu
Makbusss Atalante2705 benim hiç olmadı ama ozaman da hamile olduğunu unutuyor insan herşeyin bi güzelliği var emin olun 🤗
MerveTolga Benşmde ilk gebeliğim hayırlısı doktor öyle dediyse hiç endişelenme kızlar bide şuan ben hiç bişey hissetmiyorum bu normal mi kalp atışlarını duyunca ilk bi heyecan oldu sonra bşley hissetmemeye başladım
Bernai MerveTolga normal canım normal neden dersen doktoruma sordum bende anca göbeğin büyümeye başlayınca neyin ne olduğunu o zaman anlarsın demişti