Basur😭😭😭😭
Ashsbdn cnm oriflame da satılan küçük bir krem var ben ondan kullanıyorum eşimde kullanıyor çevrende yapan varsa getirttir kullan faydasını görürsün
Asenaumutkaan ismi ne canim
Cigdem91 bir yil kadar vardi surekli kremle gecistirdi doktorlar en sonunda makat bolgem sisti ve artik yuruyemicek hale geldim doktora gttim o şişliği patlatip amelyta aldilar bosuna cekmisim bir yil boyunca 15 dkikalik bi amelyatla kurtuldum tabi sonrasi icindw zordu ama ben orayi temiz tutamadim diye zor iylesti bakteri oldurucu sbunlar var sivi sabun eczanede marketlerde falan onunla sicak suyla o bölgeyi yikadikca iyilesyo
Ashsbdn Allah acil şifalar versin. Söylemesi biraz garip ama arkadaşım çok çekti bu durumdan. Zeytinyağları,kremler hepsini denedi uzun bir süre çekti. Ancak geçiren tahin helvası oldu 🙈
Düşünmesi bile garip ama deneyin derim 🙃
Düşünmesi bile garip ama deneyin derim 🙃
Yogurtlupilav tahin helvası derken nasıl kullanıyoruz yani ??
Yogurtlupilav umarim tahin helvasını yiyoruzdur😅😅😅
Ashsbdn bizde ilk duyduğumuzda ayyynı tepkiyi vermiştik 😂 40 kere sorguladı kız ama denedi sonunda :)
Yemiyorsun malesef 🙈
Yemiyorsun malesef 🙈
Yogurtlupilav inanmiyorm ya suruyoruz oyle mi gunah midir acaba😅😅
Ashsbdn proctolog krem canım yada zeytin yağıyla masaj yapıcaksın Allah yardımcın olsun 🙏
Ashsbdn ben 1 hafta önce sezeryan oldum dikiş acısı değil basur acısı yaşadım resmen çok zor gerçekten allah düşmanıma bile vermesin kortos procto kantoron yağı anestol hepsini denedim ve fayda görmedim eşim aktardan bitkisel bi macun ve krem aldı isimlerini istersen yazarım onlar sayesinde toparladım resmen tekrar yaşatmasın 🤲🏻
Ashsbdn catlak sızde ilk olustugu zamanda yanı baslagıcında nasıldı dıskıyı yaparken cam keser gıbı bı acı olusuyomuydu yoksa ılk evrelerde sadece yanma mı vardı benım esımde suan surekli bır yanma var ılerler dıye korkuyoruz. bırde dıstan baktımız zaman bı catlak , yarık göremiyoruz. genelde nette gorulur dıyor sızde ilk zamanlarda dısardan gorulebılıyormuydu acaba. Esımde bagsurda var acaba bagsurmu buna sebep oluyor dıye aklımıza gelıyor.
Ashsbdn tender care İnan faydasını görürsün
Cigdem91 doktorlar banada ilk basta basur diodu hep basur ilaci verdiler bos yere bi ise yaramadi yanmayla basladi sonra zonklamaya basladi sonra kesik gbi acidi zaten catlak distan gozukmuyo ki icten damar catlamasiyla oluyo amelytida lazerle o damari kesiyolar birazcik genisletiyolar sadece okadar enfeksiyon kapmamasi sart soncta acik yara dikissiz enfeksyin kaptikca perisan oluyo o sabunu doktor soyler alirsiniz kullnirsuniz eger calsyosa esin yillik izinine flan getirp amelytni yapin bi an once ilerledikce kotu oluyo cnku cok iyi bi doktora gidin arastirin ilerlememis amelyat gerekmez diyen dktorlara asla guvenmeyin halt yemis onlar tek cozumu amleyt ve ilerledikce iyileşmesi dha zor oluyo
Asenaumutkaan sagol canimn
Ashsbdn bende de oldu hamilelikte ama benm canımı yakmıyor canm dışa çıktı bir tane 4. Ayda smdi 7. Aydaym hala dışarda içeri girmedi sadece görüntü olarak kaldı buda sinir ediyor beni 😂😘😘
ElifKarata goruntusunu telefona cekip baktim bende cok berbat duruyo😅 ama benim agriyoda ya bir hafta olcak nerdeyse
Ashsbdn hımm canm ağrıması kötü evet benm ağrıma hiç olmadı kanadığı için ağrı yapmıyormuş artk parçam gibi oldu yasıyoruz beraber 😂🤗🤗
ElifKarata alistik ya falan😅