Kizlar iki gundur kucuk meme cikti ve beni perisan edyo nasl gecicek bu yardimmm lutfennn
Basur😭😭😭😭
Ashsbdn proctoloc diye bi krem var canim onu kullanabilirsin iyi geliyor
Ashsbdn o nasıl oluyor biraz açsanız bn bilmiyorum da
Hamilelikten önce bende yoktu maalesef bende de çıktı dikkat ettim baharatlı yemek yiyince azıyor o yüzden kaç ay oldu hafif yemek yiyorum yemeklerde baharat kullanmıyorum ve her gün kefir içiyorum şişince çok kötü oluyor başta sirke sıcak su her şey denedim nafile en sağlıklısı beslenme ve bol bol su 😩
Gulsenkaragoz doktor yazmadanda alabiliyor muyum
Elifcanbazz makatta meme ucu gbi et cikiyo ve zorluyor
KaderGlserinOk ya hamilelikten once makat catlagndan amlyt olmustum bekarken simdide basur cikti vlla cok kotu ya yikildm resmen
Kadın dogumcum proctolog krem ve fıtıl kullanmamı onermıstı epey fayda ettı
NaimeYilmaz yanlis hatirlamiyosam makata sokup icine sıkılan kremden bahsedyosunuz degil mi? Bekarken makatta catlak varken kullanmistim cnku peki kullannca o memeler kayboluyo mu gidiyo mu yani
Ashsbdn öyleyse ben yanlıs kullandm 😂 yinede fayda etti tam gıtmedi benm ama cok kuculdu rahatsız etmıor artk
Bugün kullanmaya başlayacağım inşallah bi yandan da birşey kullanmak istemiyorum ama mecbur yani doktor verdi birşey olmaz herhalde
- Düzenlendi
Cigdem91 makat catlagi hepsinden beter sizi korkutmak istemem ama bir ay boyunca ne oturabildim ne yuruyebildim her gece saat ikilerde uclerde acile gidip agri kesici igneler vurdurdum o ignelerle ayakta kaldim buyuk abdestimi legene sicak su koyup icine oturup yaptim kabus gbi bir ay gecirdim ve sadce corba meyveuyu flan ictim kabiz olmamak icin o bir ayda 15 kilo verdim kabusa gbiydi kabus basurda ayni sekil olursa eminim perisan olacagim Ama iyilestikten sonra bdha olmuyo cok sukur atlattim ben insallah atlatirsiniz sizde ☘️