celikbebeklerr 24derya_11 benim de 3 haftadir kanalda, her an gelebilir demisti gelmek istemiyor kızım….. Onlar ne zaman isterse o zaman gelecekler sağlıkla gelsinler inşallah 💜
24derya_11 celikbebeklerr aynen sağlıkla gelsinler de başka bir şey istemeyiz. Peki canım senin de çatı kemiğin çok ağrıyor mu
celikbebeklerr 24derya_11 ağrıyor acaba dogacak mi diyorum ozellikle geceleri cok hissediyorum sanki ama gelen yok giden yok🤷🏻♀️
24derya_11 celikbebeklerr bn geceleri yatakta dönmek için eşimden yardım istiyorum ama dün zeytinyağı sürdüm masaj yaptım oraya biraz rahatladım gibi
Mnnoscan celikbebeklerr sooon 1 🥳 39+6 yım ama gelen giden yok 🤷♀️perşembeye kadar gelmezse suni sancı vericek doktor
celikbebeklerr Motherhoodie yaaa, ben dun gece kızımla konustum artık gelsin diye ama pek dinlemiyor. Yalanci sancim da yok. Senin yalanci sancin geliyor demekki gercege döner bence yani inşallah:)
celikbebeklerr Belimden sag bacağıma vuran bi sanci var ama duzenli degil iki kere girdi gecti. Ama belim cok ağrıyor ya bu ne ki
yesilkahve celikbebeklerr son 5 💜 dün muayenede 3 cm açıklık çıktı ama sancım falan yok bakalım ne zaman gelecek 😄😄