mucizekese sehri_hzr bolca zibin almalisin hatta mümkünse sıfır kol olanlardan al giydirip cikarmasi kolay oluyor. reflu yatagi ilk zamanlar cok ise yarıyor. korbel bez kovasi mutlaka bi organizerin olsun bebek bezi islak mendil pisim kremi tarak vs koymak icin her an elinin altinda olur. kullan at alt degistirme örtüleri cok kurtarıcı oluyor. Ben yataginin icine bile serdim alez gibi bebek telsizi cok isime yariyor. İllaki kamerali filan olmak zorunda degil let go dan basit bir sey alsan bile işini görür. aldigin kiyafetlerin suslu olmasindan cok esnek rahat bunaltmayacak olmasina dikkat et. Aklima gelenler bunlar.
Uscan sehri_hzr canım ben evim ufak nasılsa duyarım diye telsiz almamıştım:) ama sonra doğduktan bi ay sonra aldım bebiş ufakken mutfak seslerinden bile uyanıyordu kapısı kapatıyodum yda balkonda vs olunca telsiz cok lazımmış onu anladım weewell marka almıştım
Uscan Hafizeplt ilk zamanlar cok sıçan bir bebekse tulum indir giydir bez değiştirirken zor olmustu bana alt üst takım daha rahattı:)
SedaCeki sehri_hzr kendin icin hamile yastigi hayat kurtarir bu yastik ozellikle suan resmen kim bulmussa dualar ediyorum bulana🤣 gogus pompasi , gogus ucu kremi surekli tavsiye edildi mutlaka al dedikleri iki vardi birda dogumhane cok soguk oluyormus kalin çorap mutlaka alinmaliymis ne alakasiz oneriler geldi aklima oyle ya🤣
[silindi] Göğüs ucu kremi, kullan at paketli alt degistirme bezleri, kesintisiz ninniler icin youtube premium😂😂