Dilangocerr Nehirimmm06 hadi yaa çok geçmiş olsun umarım bi an önce atlatırsınız ben toplasanız 2-3 gün yaşadım o da üst üste değil aralıklı yaşadım çok zordu galiba daha fazla yaşasaydım kaldıramazdım
Nehirimmm06 Dilangocerr ben süt içiyorum sürekli çok fazla ilaç kullanıyordum riskim vardı mide yanması içinde almak istemedim şimdi yarım saate bi dolabın yanındayım süt içiyorum çok zor bişey
Berfin3 Dilangocerr benim de hic midem yanmadi masallah diyelim 29 haftadayim. İnsallah da saçsız bebegim olur diyorum saçsiz bebekler daha tatlı geliyor bana 😊
momlove1 Dilangocerr beslenmeniz kaynaklıda olabilir belki düzgün besleniyorsunuzdur :)) bilemedim bendede olmuyo 7. Aydayız ama ben dikkat ettigim için yanmıyor diye düşünüyorım hıc böyle düşünmemiştim
Saniyeyvz Benim sürekli mide yanmam var doktorların dediği birşey yok saçlı olunca vb..yeme içme alakalı bi durum acı baharat yemek mesela ya da abur cubur yemek yanma yapıyor
gulin-35 Dilangocerr mıde yanmasının sacla alakası yok mıde kapagının hamıleleıkte gevsemesıyle alakası var
Seyda2021 Dilangocerr bende hiç yaşamadım. Ama kızım bir doğdu sanki kafasında peruk var. Okadar çok saçı vardı ki ve çok uzundu hepimiz çok şaşırdık. Miğde yanmasıyla saçın alakası yok
Esraali Dilangocerr 2 oğlumda midem delinecekti nerderse birinin sacları simsiyah ve upuzundu, diğeri de çok sık ve kıvırcık kızımda saclı olur inşallah
gzem_ctyk Hamilelikte mide yanması bebeğin mideye yaptığı baskı sonucunda mide de oluşan asidin yemek borusuna çıkmasıyla alakalı bir de hamilelikte sindirim yavaşlar o da bir etken ve tabiki de yediğimiz içtiklerimizle de alakalı saçla hiç bir ilgisi yok 😊 annem de bana hamileyken yanma yaşamamış ama maşallah saçıma giren kuaför bir daha çıkamıyor 😂
idiloska Mide yanması, yemek borusu yanması bebeğim saçıyla ilgili değil, bebek büyüdükçe mideye, diyaframa baskı yapıyor ve mide asitleri yukarı kaçıyor bu da mide veya yemek borusu yanmasına neden oluyor.
Ckaragoz Dilangocerr ne mide yanması ne bulantı yaşadım bi hafta oldu doğum yapalı bir sürü saçı var minnak oğlumun 💙