Dilangocerr Merhabalar hepinize ben 8bucuk aylık hamileyim toplasanız 3 gün mide yanması yaşamışımdır 😂 midem yanmadığından bebeğim için hep saçsız olacak diyorlar midesi yanmayıp saçlı bebek doğuran var mı aranızda 🤔
Guzelgun05 Dilangocerr benim de hiç yanmadı doğunca gorcez bakalım 40+2 haftalık gelmek bilmeyen kızım
Prenses21 Dilangocerr ben alakasi oldunu sanmiyorum sansslisim kuzum hergun öluyorum migde yanmasindan hic bir seyde rahatlatmiyor
Aysee21 Dilangocerr bende merak ediyorum 8 aylık hamileym hiç yanmadı yine sizin 3 gün yanmış bende 8 ay boyunca 1 saat bile olmadı 😂😂😂
Defnemm43 Dilangocerr ben yeni doğum yaptım canm hiç mide yanması yaşamadım hani hatta eşim dalga geçiyordu kızım saçsız olucak hiç miden yanmadı vs die ama bı doğdu saçlı bı bebek baya bı sasirmistik ve şey denildi bana mesela mide yanmasının bebgin saçıyla alakalı olmadıgini söylemişdi doktorum çok takılma bence sağlıkla ve gününde dogsunda saçı olur sonradan da
Asyaayaz1 Mide yanmasının saçla alakası bilimsel olarak zaten yoktur bu tamamen gebelikle ve bazı pozisyon hareketlerine dayalı bir durumdur ben mide yanması yaşamadım saçsız doğurcan dediler saçlı doğurdum 🌸
Dilangocerr Defnemm43 ben zaten kafama takmıyorum saçsız olsa ne olacak sanki sağlığı yerinde olsun yeter sadece etraftan hep saçı olmaz kel olur dedikleri için merak ettim sorayım dedim
Sedasmsk Dilangocerr benimde sadece iki kere yandı doktora söyledim saçla mi alakalı diye doktorum da saçla alakası yoktur bebek büyüdüğü için mideyi sıkıştırıyor yukarıya doğru bu da yanmaya sebep oluyor dedi 😂
Mom72626 Dilangocerr ayy alakası yookkk. 😀 hiç midem yanmadı simsiyah ensesine kadar pamuk saçlı kızım oldu. Üzerine ne bandana bulabildik ne toka. Eşime dedim ki neyse bunuda bulamadık bebek kesin saçsız olacak bir doğdu 4. Ay itibari ile her duş sonrası saçlarını fön makinasi ile kuruttuk 😂😂
Berfin3 Dilangocerr benim de hic midem yanmadi masallah diyelim 29 haftadayim. İnsallah da saçsız bebegim olur diyorum saçsiz bebekler daha tatlı geliyor bana 😊
Akoalalover Dilangocerr benim mide yanmamın olduğu günler iki elimin parmağını geçmez oğlum kış kedisi gibi doğdu. Bi arkadaşımında hep olurmuş yanmadı iki yaşında zor uzadı kızın saçları hiç belli olmaz hurafe bence🤷🏻♀️😁
MDT Dilangocerr hiiihhh. Amanın kel olacak bebeğin. Ne yapacaksın. 🤦🏻♀️Neyse saç ektirirsin bir şey olmaz 😂
Umida Dilangocerr çok şanslısın bence saçla alakalı bır durum değış mide reflüyü olanlar daha sık yanma ıle karşılaşıyor ablam mesale 2 çocuğunda da hıç mide yanması olmadı bende ılk günden hale devam çok çok zor 😞