Mortaleks1 Sevimlianne_adayi geçen ay benim de kimyasal aralıkta da 2 aylıkken düşük yaptım inşallah canım ikimiz de güzel haberler alırız senin testlerini de görmüştüm kendi postunda
Mortaleks1 annesinin_beybisi kanamam başladıktan hemen sonra gidemedim doktora ama bir iki gün geçmişti üzerinden
Mortaleks1 annesinin_beybisi beta düştü herhalde sordu bana zaten ne zamandır kanaman var diye o da herhalde o gün başladı sandı ama şehir merkezinde değildik o an
annesinin_beybisi Mortaleks1 belirti olarak birseyim yok ama bir karın ağrısı var birkaç gündür bir de bel sırt ağrısı yumurtlama değil testle takip.ediyorum
Sevimlianne_adayi Mortaleks1 Akıntım geliyor göğüslerde hafif ağrı vardı onlar geçti ara sıra kasık canım
annesinin_beybisi Mortaleks1 ben de bekliyorum ama daha 11 gün var ben se 1 kimyasal geçirdim kasım ayında
Mortaleks1 annesinin_beybisi aralıkta benim düşüğüm oldu. O zamandan beri deniyoruz zaten 1 yıllık evliyiz herhangi bir korunma yöntemi de kullanmadık ama hala birşey yok
Mortaleks1 annesinin_beybisi inşallah vardır kuzum benim de aktıntım var herhangi bir ağrı yok şuanlık sivilce de çıkartmadım 😂
annesinin_beybisi Mortaleks1 bir doktora gidin beklemeyin belki bir sıkıntı vardır bizim 4 senedir olmuyor bende pcos var kist var yani
annesinin_beybisi Mortaleks1 inşallah canım valla umutlanmak istemiyorum ya insan cok üzülüyor sonra aynen bende de hep sivilce çıkar 😀
Mortaleks1 annesinin_beybisi düşükten sonra 5. Deneyişimiz biraz daha bekleyelim diyoruz ovülasyon 1 kez yaptım diğer zamanlar da yumurtlama zamanında ancak 1 kez ilişki olmuştur. Tutturamıyoruz herhalde diyoruz 😂
annesinin_beybisi Mortaleks1 yumurtlama hikaye aslında ya bunca insan senelerdir yumurtlamayi mi kovalamis sanki ammelerimiz nerden bilecek yumurtlamayı olunca oluyor olmayınca da olmuyor iste yine de bir umut 😀