Barlas_mom Bebek9898 hemen hemen aynı günler de çıkar sonuç 28 Haziran regl olmam gereken tarih bakalım inşallah olmam 😌🙈
Mortaleks1 Bebek9898 2 gün önce ve 3 gün önce yapmıştım negatifti ama yumurtlamadan sonraki 11 ve 12. Güne denk gelmişti
Mortaleks1 Bebek9898 https://resimyukle.link/i/GOzjp yumurtlamadan 11 gün sonra yaptığım yani adet tarihinden 5 gün önce olması lazım bu şekildeydi Burda bazıları çizgi var bazısı yok dedi
Hosgeldinbebek Omay0707 saçma gelebilir ama dün rüyamda bu uygulamaya giriyordum siz hamileymişsiniz. İsminizi gördüm, çünkü aynı dönem kimyasal yaşadık ve konuştuk diye hatırlıyorum, inşallah çıkar rüyam
Barlas_mom Bebek9898 geçen ay tüm hamilelik belirtilerini yaşadım ama olmadı bu ay da hiç birşey hissetmiyorum. Bu ay da olmazsa tevekkül edicem artık akışına bırakıcam 🙈
Miniktirtil Bebek9898 bilmiyorum ki ya geçende bekleyemedim adetime dört gün kala yaptim paso moral bozukluğu oldu bende. bu sefer adeti bekliycem sanirim test dayanmıyor yoksa vallâ 😅 sen ne zaman yapacaksın senden cesaret alırım belki
Omay0707 Hosgeldinbebek ay gerçekten bak cok etkilendim şuan inşallah inşallah olur ikimzde hamile kalırız❤️