Nehir-Poyraz Bebek9898 canım nolsun işte son durum pozitifi gördük bekliyoruz 🤣🤣🤣🤣 sen kapıdan kovarsın ben bacadan gelirim 🤣🤣🤣
Nehir-Poyraz Bebek9898 🤣🤣🤣🤣 ya canmsınızz ❤️❤️❤️ Ay dur bakalım benşm 25 bat nolmuş belki olur belli mi olur 🤣
Miniktirtil Bebek9898 o iş hiç belli olmaz Bi bakmışız sen gitmişsin 😅 valla bende belirti falan yok yani yumurtladim mi onu bile bilmiyorum 🤦♀️ her ay rastlasiyoruz adet döngumuz aynı sanırım sen yumurtlama gördün mu
Bebek9898 Miniktirtil aynen aynı gün adet oluyoeuz galiba😂 gecen ay 30unda olmustum..ayın 10unda gördüm yumurtlama Amaan görsem ne olr gecen ayda gördüm ondan önce ay da😂 görüyom sadece😂😂 kızlar cocuk doğurcak ben hala bu ay kimler benle diye post acıyo olcam😂😂
Miniktirtil Bebek9898 yok ya sende 😅 nasip işi bunlar benimde canım sıkılıyor. Her regl döngüsü kabus oluyor gerci benim ikinci dongum bu. hamileydim kürtaj oldum. Kürtaj sonu bebegin ayağı icerde olur (hemen hamile kalirsin) dediler ya valla ona güvendim ama pekte tık yok 🤦♀️😂
Bebek9898 Miniktirtil banada öyle dediler bi kolu bi bacağı ordadır yok galiba🤷♀️ Subatta kürtaj oldum sen?
Tusami Miniktirtil çok geçmiş olsun canım kürtajın üstüne adet görmeyi bekledin mi? Yoksa hemen mi denediniz, ben geçen Perşembe kürtaj oldum da ondan soruyorum
Miniktirtil Bebek9898 bende nisanda oldum ama olmadan önce olsun diye baya uğramıştık nasip degilmis 😔
Bebek9898 Miniktirtil aminn bidahaki ayların postunda olmamamız dileğiyle😂😂 ne zaman test yapcan sen?
Ebru2432 Miniktirtil benimde 24 u bugun ama gelen giden yok bekliyorum gerci 2 gun gecikti gecen ay bakalim ama hiç bir belirtimde yok
Miniktirtil Bebek9898 bilmiyorum ki ya geçende bekleyemedim adetime dört gün kala yaptim paso moral bozukluğu oldu bende. bu sefer adeti bekliycem sanirim test dayanmıyor yoksa vallâ 😅 sen ne zaman yapacaksın senden cesaret alırım belki
Mortaleks1 19 u adet tarihim. Aşırı şişkinliğim var göğüs ağrım yok ama uçları belirginleşti bir de aşırı bir akıntı. Adet ağrısına benzer herhangi bir ağrı da yok şuanlık geçen ay kimyasal yaşadım
Mortaleks1 Bebek9898 2 gün önce ve 3 gün önce yapmıştım negatifti ama yumurtlamadan sonraki 11 ve 12. Güne denk gelmişti