Aysi-102516 Kızlar ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Şuanda 5+2 olduk. Vajinal fitil kullanıyorum. Fitil ile birlikte kahverengi, böyle çamur rengine grimsi alıntı olmaya başladı. Endişelenmeye başladım
Hasibe04 ZumrutHanim anladım canım inş geçer Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımızıa almayı nasip etsin
Hasibe04 Semadeniz aynn yaa Bende öleyim dualar ediyorum bitsin artık diye her sederinde düşük oldu zannediyorum doktora koşturuyorum daha önce yaşadığım için çok korkuyorum
Hasibe04 Doce kanamanızmı oldu erken doğum mu oldu bebeğiniz yoksa zamanındamı doğdu bende böle kanamalı olunca sürekli erken doğum olur düye korkuyorum
Doce Hasibe04 34 haftalık doğdu gayet sağlıklıydı kanamayla alakası yok ilerki haftalarda kanamanız geçer
Sibel93 Semadeniz benim 4.5 gün sürmüştü doktora gttim normal demişti yerleşme kanaması dedi sonra geçti.
Hasibe04 Sibel93 anladım benimde ilk gittiğimde öle dedi ama bu kadar uzayınca artık yerleşme kanaması değil sanırım
Sibel93 Hasibe04 belli olmaz canım ama kötüyü düşünme sen yapıdan yapıya farklıdır belki bazısında uzun sürer bazısında daha az. Korkulacak Bi durum olsa kan gelir o yüzden içini ferah tut stres yapma.
Sahinnadire Semadeniz bana doktor 12 haftaya kadar yat sonrasinda dikkat et fazla ağır kaldırma dinlenerek temizlik yap falan demişti ama ben 16 haftalık olana kadar yattım hep sonrasında kalktım
Semadeniz Sahinnadire kaçıncı hafta başlayıp kaçıncı hafta bitti. Yoğunmuydu? Bu kadar yatıp sonra kalkınca asıl kötü olmadı mı?
Sahinnadire Semadeniz 5. Haftada başladı kanamam 32. Haftada doğum yaptım o zamana kadar devam etti sadece tuvaletten geliyodu kanama onun dışında iç camasirima falan hiç gelmedi bazen tırnak ucu kadar geliyodu bazen damla damla akıyordu adet kanaması gibi fazla değil ama damla şeklinde geldiği oluyordu doktorlar hiçbir şekilde su sebepten dolayı demedi çünkü kanamaya dair bişey gozukmuyormus bebeğim Allah’a şükür saglikliydi