HavvaAtasoy ZumrutHanim Bugün 17. Hafta olduk cmtsi doktora gidicem inşallah bebeğim iyidir cinsiyeti ögrenicez bide çok heyecanlıyım rabbim yavrularımızı bize bağışlasın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
HavvaAtasoy ZumrutHanim gece yatarken giy çorabı gün içinde giyemezsen benimki artarsa var varis çorabım giyicem bende mecbur
Doce Semadeniz kahve leke geldi çok çok yoğum deil ama çamaşırım kirleniyordu yatmadım hep yürüdüm tam tersine bebeğin yanında kanama alanı vardır ben acile gittim ultrosonla baktılar çok fazla kanama olursa kırmızı gel dediler kahve rengi kanamayı dikkate almıyorlar
Semadeniz Doce Progestan verdi. Kanama kırmızı olmadan iğne vermem dedi. Ayrıca dedim ki gögüsüm eskisi gibi şiş değil dedim. Yorum yapmadı. Yorum yapmayıncada bilinmezlik içinde oluyorum. Önceden düşük yaptım hep doktor seçtim önemsedim. Bu sefer evime en yakın özelde bir bayana gidiyorum. Artık doktoru önemsemicem birde böyle deneyeyim.
Doce Bu benim 3. Gebeliğim önceki gebeliğim de de aynı şeyi yaşadım kızım oldu şimdi ki bebiş de kız 20+ 3 üm şuan
Hasibe04 Doce kanamanızmı oldu erken doğum mu oldu bebeğiniz yoksa zamanındamı doğdu bende böle kanamalı olunca sürekli erken doğum olur düye korkuyorum
ZumrutHanim HavvaAtasoy damar cerrahi gebelikte boyle olur ayagini yatinca yuksege koy gunde 40 dk yuru dedi ama dusuk riski var cumt 3 doktora göründüm 2 hastanede sirt agrisindan öldüm karnima sancilar girdi agladim acidan
HavvaAtasoy ZumrutHanim siz kaç haftalık oldunuz bende yürümek istiyorum ama biraz daha büyüsün akşamları yemekten sonra çıkar yürürüm şu düşük tehlikesi tam anlamıyla bitsin
Selinkn Semadeniz 3 haftaliken basladi 10 haftaligim hala hem aktif kanama hemde kahverengi lekelebmem oluyor doktor normaldir dedi sürebilir kimi insan 9 ay boyunca kanamalı geçiriyor
Semadeniz Selinkn benim doktorum 14 haftaya kadar risktir yatıcaksın dedi yatıyorum. Ah bir an önce bitse o kadar üzüyor ki.
Arhbn Semadeniz benimde beş haftalıktan başladı, hala ara ara açık pembe geliyor bi kere kıpkırmızı geldi. Çok korkuyorum bende. Bol su içip ilaçlarımı düzenli kullanıyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah, sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza 🤲🏻
Semadeniz Arhbn dua edelim birbirimize çok rahatsız edici durum. Hep yatıyorum. İnşAllah seninde benimde hatta burda kanamalı lekeli geçenlerin İnşAllah biter.