ikiPrensesAnnesi20 Deletedmom_5 ne şansı canım canı istedi diye kalktı ben yapicam dedi normalde hayatta yapmaz
lentil Deletedmom_5 dondurulmuş et döner ısıtcam lavaşla dürüm eşime. Benmde canım karpuz peynir çekiyor benm akşam yemeğim de bu :)
MuhendisHanim Gulce5038 Maraşın kendi ekmeği yufka ekmeği ıslatarak yiyorlar.. Herşeyi sarıp yerler (: özellikle kuru dolmayı..
havvatolga Ne guzel herkes döktürüyor ben yemek yaparken kusasim geliyor kendi yaptigimida icten yiyemiyorum cabuk cabuk kafandan savma yapip mutfaktan cikiyorum
Impatientmother_ Deletedmom_5 en kolay benimkisi mi 😂 eşim bugün yemek yapma ben hazır alıcam yorulmaya gerek yok dedi günde 15 kere de arar meraklı Melahat napıyonuz diye 😂😍
Deletedmom_5 Impatientmother_ Ay ne sanslisin ben ariyorum aksama ne yemek istersin diye ne biliyim yap biseyler iste diyo dişardan almak aklına bile gelmiyo 😁
Gururunannesi Deletedmom_5 vala marketten alınan hamburger ekmeği köftesi fln var . Yanına patates biber kızartcam. Kocama da kola bana da hoşaf suyu. Öyle.🥴 Çok halsizim çünkü
Deletedmom_5 Gururunannesi Yarın bende yapayım bu menüyü zaten hamburgere bayiliyoruz her gün olsa yenir 😁
hanimhanimcik iki patlıcan vardı içinede iki patates doğradım pişirdim yanına da pilav yaptım yeter Allah bereket versin🤣
Hafizeplt Bende tavuk göğsünğ sosa koydum bekletiyorum pilav salata ve onuda yanına kızartcam🤤 amaa pilav değilde kısır mı yapsam düşüncesi düştü aklıma😂😂