birkedilianne Deletedmom_5 Baharatlı patates havuç. Pane tavuk Bezelyeli pirinç pilavı Şehriye çorbası Çoban salata🤗
Mucize_ Essa33 😀hiç güzel bişey değil tatsız tuzsuz bişi hiç çekmesin canın 😂😂😂 şaka bi yana canın cektiyse yorumumu görmzden gel ya 😀 valla can çekmesi zor evde patlıcan et varsa yaprsında yoksa hemen çık😂😂
Deletedmom_5 Basakgul ay ben parama kıyamıyom sanirim ne zaman yemek siparişi vericek olsam o paraya gider 1 kg et alir yerim diyom sonuç hiç biri alınmıyo😁
Basakgul Deletedmom_5 Ben de öyle düşünüyorum ama son haftalar olduğu ve ağırlaştığım için haftanın 3 günü protein almaya çalışıyorum ☺️
Mom789 Sadece yağlama yaptım bende zaten cok ağır oluyor tadi başkada bisey yapamam uğraşamam valla 😂
ikiPrensesAnnesi20 Deletedmom_5 ne şansı canım canı istedi diye kalktı ben yapicam dedi normalde hayatta yapmaz
canserko Deletedmom_5 valla arda türkmenin sitesinde fırında ballı tavuk kanat tarifi buldum. Daha önce denemiştik begendik. Pratikte hem , yanına makaroniii bi de corba yollaahh
mervedemirkol Deletedmom_5 Et kavurma bulgur pilavı çıban salata cacık 😃 hepsini birden canım istedi hem de saglıklı bir menü.
busegrr Deletedmom_5 mercimek çorbası, salçalı çubuk makarna, fırın poşetinde sebzeli tavuk bide dünden kalan türlü😏
zahidinannesi Zeytinyağı fasulye diplemesi vardı, yanına mercimekli bulgur pilavı yapacağım, oğluşuma vitamin olsun diye 🤰👣