Deletedmom_5 Prensesiminyolculugu ay evimde kiyma yok olsaydi yapardim hemencecik almayada üseniyom simdi 😁
Syma-ma Deletedmom_5 canım fellah köftesi çekti onu yaparım. Daha önceden yapıp şekil verip buzluğa atmıştım şimdi çıkarıp suda haslicam ardından sosuyla bulusturcam böyle kolay oluyor.
Deletedmom_5 Syma-ma Ayy ne guzel keske buzlugumda benimde hazir biseyler olsaymis simdi işim kolaylasirdi
mcansu Syma-ma tadı değişiyor mu dondurucuya atınca bende severim ama her zaman yapmaya enerjim olmuyor yapıp atsam çıkarınca tadı kokusu nasıl oluyor?
citlenbigim2212 Deletedmom_5 patlıcan yemeği pirinç pilavı bamya ve yanına makarna salatası yapmayı düşünüyorum 😊
Deletedmom93428 Deletedmom_5 evet ya yemin ederm derde bak diyor erkekler ama cidden bu bir problem 😂😂
Gulce5038 Syma-ma post faydalı mı oldu zararlı mı şimdi görünce makarna salatası canım cekti fellah köfte de cekti 😂😂😂
Leylarana Deletedmom_5 kıymalı sebzeli lazanya ve mücver yaptım onu kızartırım. Yanına çorba olsa iyi olur ne yapsam ki ?
LamiyaCetinkaya Ebru_ozkaya ay acaba biz de mi bir lokanta açsak, yemek yapmam ordan getirir kocam bey 😍😂
LamiyaCetinkaya Deletedmom_5 Şehriyeli pirinç pilavı, zeytinyağlı patlıcan (tavada yapıcam ben, kıymasız), cacık 🌺