Prensesiminyolculugu Deletedmom_5 bende patlıcan sarmalı kebabi yaptım kolay olsun dedim fırın yemeği yanına pilav meyve 😅
Zeysezer Deletedmom_5 yemek düşüncesi bile midemi bulandırıyo 🥺 mecbur uydur kaydır bi şey yapcam adam aç 😂
Deletedmom_5 Prensesiminyolculugu ay evimde kiyma yok olsaydi yapardim hemencecik almayada üseniyom simdi 😁
Byn-4242florya Deletedmom_5 yeşil fasulye pilav cacık 😋 hatta yarının menüsü de hazır mercimek çorba patlıcan biber kabak dolma sarma yoğurt salata 😅
Gulce5038 Syma-ma biz maraşa gezmeye gitmiştik orda gördük lavaşa sarıp sarıp yediler nasıl hoşumuza gitti arasına yatırıp yayıp dürüm gibi yapıp yıyosunuz yufkayla da süper oluyo deneyin derim
Syma-ma Deletedmom_5 canım fellah köftesi çekti onu yaparım. Daha önceden yapıp şekil verip buzluğa atmıştım şimdi çıkarıp suda haslicam ardından sosuyla bulusturcam böyle kolay oluyor.
Syma-ma Gulce5038 oo iyimis deneyeyim ben 😃 eşim pilavla ekmek mi yenir dicek şimdi o olmadığı zaman denicem🤣🤣
MuhendisHanim Gulce5038 Maraşın kendi ekmeği yufka ekmeği ıslatarak yiyorlar.. Herşeyi sarıp yerler (: özellikle kuru dolmayı..
Fatos_teke46 Gulce5038 yanınada mis gibi cacık yeriz iyiki marasliyim arasına koyarım çok güzel gider 😂😂
Betuldoksan Gulce5038 ben daha yemek yapmadım ve yapmayada halim yok hiç 34 haftalik ağrılarım çok var ıspanak yemeği yapacaktım onu onuda yapamayacam valla buzlukta pizza var onu yaparim belkide bu akşam yemek niyetine