Elif80_ HalilHavva normal doğum yapmıyorlar çünkü bebehede geçebiliyor siğil cok Cabukk bulasir,esinizde De vardır muhakkak tedavi olunmalı,yaklma IŞİD’e yapılıyor diye biliorum cildiyeye gitmelisin
HalilHavva Elif80_ cildiye mi kadın doğuma mı hangisi dha iyi ama benm genital de değil ki makatta yakılırsa şuan normal olmaz mı
Mom04 tonbikinannesi bende anlamdım bende var ama doktor o şekilde dedi bide devlet hastanesi isteğe bağlı yapmıyor sszeryan ne yapıcam bilmiyorum
-hilal HalilHavva bende de çıktı ilk Rahime gelmemişti ama bi anda çoğalıyorlar ve doktora gittiğimde rahmin tam kenarına kadar üremişlerlerdi hemen yakma işlemi oldu
HalilHavva -hilal kaç haftalıkken yaktı normal doğum mu yaptın ve hangi doktor baktı cildiyeye mi gittin
-hilal HalilHavva devlet pek ilgilenmiyor benim siğillerim kaşınla yaptığı için kanama yapmıştı bende çocuğa birşey oldu sandım gece acile koştum bana hamile olmadığımı onları kandırdığımı söylediler garip bi şekilde
-hilal HalilHavva ben o sıra 11 haftalık hamileydim daha doğurmadım direk takipli olduğum doktor yaptı