HalilHavva Arkadaşlar gebelikte sigil tedavisi oluyor mu sirke incir sütü denedim çok yaktı ve kanattı yanlız tam genitalde değil normal doğuma engel mi
sumeyye_81 HalilHavva batik kil olma ihtimali varmi sigil pat diye cikmaz olursa genitalde genellikle batık kil olur
Zelsonr HalilHavva Ya bu siğil nasıl oluyor bilmiyorum benimde genital bölgenin üst kısmında iki tane top gibi şiş bişi var karnımdan göremiyorum da olabilir mi ki🤦 Birde sigilde kanama olur mu
Mom04 HalilHavva bende bununla ilgi bi post açtım cevap veren olmadı ,bnde de var lezyonlar çok büyük değilse normal doğum olur dedi doktor benim de aklım karışık
HalilHavva sumeyye_81 bugün doktora gittim tahlil falan yapmadı sigil dedi yakma işlemi yapılır dedi sadece normal doğuma engel olur mu zaten genital de değil kötü hastalık olabilir dedi devlete gitmiştim
Edacevik Bendede var doktora sordum cok engel değil ben seni doğurturum dedi😂yine son zamanlarda muayne yaparız dedi
HalilHavva Edacevik ay hangi doktormuş o sizin nerenizde sigil yani genitalde mi yoksa makat genital arasında mı
HalilHavva Zelsonr et parçası gibi karnıbahar gibi ama benm tek tek vajinada olduğu zaman normal olmaz diyorlar ama ben tam emin olamadım iyi bi doktora gidecem
Zelsonr HalilHavva Önemli bir konu canım muhakkak git. Bak happy Mom bugün ne yazmıştı bende https://resimyukle.link/i/GMvIJ
HalilHavva Belacivciv yok doktor benzetti hpv virüsü diye ben bekarken de vardı yanlız hamile kalınca büyüdü gebelikte yakılma işlemi yapılıyor galiba
Belacivciv HalilHavva Yakılma yapılıyor mu bilmiyorum ama başka bir doktora görünüp testi yaptırmakta fayda var.
HalilHavva Zelsonr daha. Bugün gittim gözlemledi sadece test yapmadı sigil dedi ben açıkçası yakılır mı acaba yada normal doğuma engel değil mi diye genital de değil makata dogru yerde
Alone HalilHavva cnm normal doğumda bebeğe geçebiliyor diye biliyorum hamileyken tedavisi varsa doğuma kdr yaptır istersen bi başka doktorla da görüş bence
HalilHavva Alone aynen özele gitmekte fayda var devletteki test bile yapmıyor ne olduğunu bile bilmiyorum sadece sigil
Elif80_ HalilHavva normal doğum yapmıyorlar çünkü bebehede geçebiliyor siğil cok Cabukk bulasir,esinizde De vardır muhakkak tedavi olunmalı,yaklma IŞİD’e yapılıyor diye biliorum cildiyeye gitmelisin
-hilal HalilHavva devlet pek ilgilenmiyor benim siğillerim kaşınla yaptığı için kanama yapmıştı bende çocuğa birşey oldu sandım gece acile koştum bana hamile olmadığımı onları kandırdığımı söylediler garip bi şekilde
Goksinismail HalilHavva sadece dış bolgedeyse yakilabilir. Ama dr ununuzun muayene edip içerde de var mı bakilmasi lazım içerde varsa normal doğum yapılmaz diye biliyorum doğum esnasında bebeğe geçebilir. Dr unuzla konuşun bence.