Sbrcgr Benim annem bana hamileyken her gün yarım karpuz yermiş ben de yarım yemiyorum ama her gün yiyorum içim ferahlıyor valla 🤩🤩
Mavi34 Meliskam şeker olarak yüksek içerikli bir besin o acıdan demiştir şekerinizde sıkıntı yoksa sorun olmaz yemenize
Prensesiminyolculugu Meliskam ben okadar çok karpuz yedim ki gebeliğimin başından beri zararı yok sadece doktorum şeker açısından az yemem gerektiğini söyledi şekerle ilgili sorununuz yoksa faydalı bile 😅
Serifeberay 3 günde bir tane karpuz bitiriyorum🙈😋😋 fakat doktorumda çok fazla şekerli meyve tüketme eğer çok karpuz yemek istersen kabuğunu yiyebilirsin demişti 😬
Oclock Bana da az önce doktorum karpuz çok yeme dondurma yeme dedi üzdü beni 😢 akabinde çıkar çıkmaz çikolata yememde ayrı bir durum oldu tabi🤪 ama kilo sebebi ile yeme dedi bana şekerli malum
Asil_Egem Meliskam yani herkes birşeyi yeme içme diyor hepsini dinlersek açlıktan ölürüz zaten😂😂😂😂😂valla ben bitek doktorumun dediklerine dikkat ediyorum onun dışında hamilelikten önce nasılsam şimdide aynı herşey yiyorum
MihricanA Meliskam Hamileligim yaza gelmisti bol bol yedim uyaran da olmadi valla dogurdum bile masalllah sıkıntı olmadi bazen duymamak lazim