• 5 haftalık hamileyim mide bulantım Yok :(

Canım bnde hiç mide bulantısı vs çekmedim bünyesden bünyeye degişiyor 10haftslıgım

Hic takma keske olmasin benim 15+5 sukur olmadi hic bulatim kusmam. Olmadıgı için şükret olmasında bundan sonra inş. Yaşayanlar çok zor anlatıyo.

Sehrialya hayırlısı tabi ama hiç çocuğum yok 2 hamileliğim de düşük ile sonuçlandı inşallah Allah bu kez nasip eder

Olacak die bir sey yok dua edin olmasin. Mahfediyor insani. Olsada 7 hafta bitince basliyor

Homozigotmutant 7 haftalık hamıleyım goguslerımdekı agrı ve arada sırada kasıklarımdakı gerılme olmasa hamıle oldugumu unuturum bıle 😂rahat olmalısın ılla mide bulantısı olmasına gerek yok

Dmlsnmzz annelik iç güdüsü sanırım bu midemiz bulanmayınca kendimizi kötü hissediyrz bebegimize bişey mi oldu diye 🙈

Bunumu takiyosun kafana canim yaa? Bende ne kusma oldu ne bisi sadece tiksinip ogurdum oda 9. Haftadan sonra lutfen bole seylerle moralini bozma 🙏🏻

Homozigotmutant rabbim kucağına sağlıkla almak nasip etsin canım benim böyle düşünüp kötüyü çağırma şu anda pozitif olmak kendine ve bebeğine yapabileceğin en büyük iyilik. Ben 12. Haftada başladım bulantılara kusmalara çokda sürmedi şükür çabuk geçti. Rahat bi gebeliğin olucak diye düşün şükret dua et. Rabbim 2 kaybının üstüne belki böyle ödüllendiriyo seni hep iyi düşün hep. Allah yardımcın olsun canım

Homozigotmutant canım mide bulantısı için erken birde dua et yaşama ben öldüm tam 3 aydır nerdeyse öncelikle kan değerinden iki gün sonra tekrar kan tahlili yaptıracaksın canım katlanması önemli kese için 5. Haftalar olması lazım değerinin biraz katlanması lazım içini ferah tut tamam mı canım