Edalvn durumomsss ben suan istemiyordum canım korunuyordum dediğim gibi aşırı sürpriz oldu 5+2 deyim işte geçen muayene oldum keseyi gördük hersey yolunda öyle agrım belirtim yok şükür rahat geçiyorum suan ☺️
SosyeteMantisi Edalvn merhaba adetime 9 gün var daha ama ovulasyon testinde yumurtlama gibi hep koyu çıkıyor çatlama görmedim sizce öyle gözükmesi nedendir fotoğraf yükleyemedim eğer bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz 🌸
Edalvn SosyeteMantisi canım bende pek bilgi sahibi deilim benm bebeğiyle sürpriz geldi bence en iyisi adet gününü bekle kan ver inş rabbim sanada nasip eder 🌸☺️
edb06 SosyeteMantisi daha once ovulasyon testi kullandiniz mi ? Genelde pko olanlarda surekli koyu çıkıyor
Sehnur durumomsss bende yaptım bundan ilk başta normal küçük olanlarından yapmıştım onda çift çıktı sonra bundan yaptım bunda da sizinki gibi çıktı 4 haftalık hamileymişim
durumomsss Sehnur yaa maşallah ovülasyon hariç test yapmış mıydınız peki ben kaset ve erken gebelik testi yapıyorum bi şey çıkmıyor daha
Sehnur durumomsss işte beyaz olan küçük test var ya daha adetime üç gün vardı korkarak yaptım çift çıktı inanmadım gittim bide bu testten yaptım aynı bu şekil çıktı daha sonra doktora gittim kese oluşmuş bi hafta sonra da kalp atışını dinledik
Nurisss durumomsss Yok tekte tutturdum ben o da şöyle gebelik testim bitmişti saat geçti adetim de gecikti öylesine yaptım çift çıktı ertesi gün test aldım doğru çıktı
SosyeteMantisi edb06 evet geçen ay da denemiştim yumurtlamadan 3 gün sonra çatlama olmustu böyle değildi
durumomsss SosyeteMantisi hızlı resim ekle deyip Google ekleyip linkini buraya kopyalayın bi bakalım benim de benzer bir durum geliyor başıma giderek koyu mu çıkıyor adetinize ne kadar var
durumomsss Durunbigeldim yaa görünce ümitleniyorum peki hcg testi yapmış mıydınız o zaman çıkmış mıydı benimki de şu an sizinki gibi
Ozgecomelek durumomsss canım ovulasyon da gebelik olduğu zaman t çizgisi baya köyü olması lazım yani yumurtlama zamanı gibi dusun normalde de hep böyle gösterir zaten
durumomsss Ozgecomelek öyleymiş canım ama benim normalde yaptığımda yumurtlama dönemi değilse yok gibi bi çizgi çıkardı yumurtlamaya yakın böyle olurdu dediğin gibi bazılarının hep böyle koyu oluyormuş
durumomsss SosyeteMantisi baya koyu sizin yumurtlama dönemi gibi aynı hadi hayırlısı inşallah hamilelik çıkar altından 🙏
habibe23 durumomsss benimde adete yakın T cizgisi koyulasmaya basladı Adet günümde T Cizgisi C den daha kırmızıydı ve gebeydim darısı size 🌸
durumomsss habibe23 amin inşallah öyle olur bugün kaset test yaptım çıkmadı bi şey beklemedeyim siz o zamanlar gebelik testi yapmış mıydınız adet olmadan