SedanurAydnAta Kızlar devlet hastahanesinde doğum yapıp memnun kalan var mı 🤔 ilgisizler diye korkuyorum 😏 daha çok var ama şimdiden düşünüyorum 😫
Enesefe SedanurAydnAta 6 yıl önce yaptim devlet hastanesinde hemşireler çok acimasizdi 😏😏ama allahtan kendi doktorum dogum yapacağım gün nöbeti varmış da ondan cesaret almıştım 😀şimdi ozel e gidiyorum
Tezgelsenay SedanurAydnAta 34 haftaligim bende devlet hastanesinde doğum yapacagim ayni korku bende de var canim. Tek başına sancını çekiyomuşsun falan diyorlar Allah yardimcimiz olsun
deletedmom42 SedanurAydnAta ayni korku bendede var kuzum ya 21 haftalık olduk tek yumurta ikizlerine hamileyim eğitim arastirmada doğum yapmami istiyolar eşim olsun babamlar falan orasi tam tedarikli hersey daha iyi olur diyolar ama insana insan gbi davranmadiklarindan korkudan napcami bilmiyorum özeldede doktorum var riskli gebeliksin dogumu yapabilirizde yapamayabilirizde duruma gore dedi öylece bekliyorum şuan ☹
Ceyduygu SedanurAydnAta Valla ben hem özelden hem devletten korkuyorum. Özelde Allah korusun bi sıkıntı olursa diye korkuyorum birde yapilan hatalarin cogu özel hastanede oluyor devlette de davranis biciminden falan korkuyorum ne yapcam bilmiyorum Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin
SedanurAydnAta deletedmom42 benimde 20 haftalık canım ama bende çok korkuyorum özelde de hemen sezaryen yapıyorlar onu düşünüyorum az para da değil 1.500 2000 tl gibi bir para 😏 onunla bebeğin ihtiyaçları alınır
Hs4523 Tabikide bi özel hastane davranışı yok ama özel bi rahatsızlıgın varsa bazen tek özeller yetersiz geliyor ben cerrahpaşada romatoloji kontrollüyüm gittim özellerde romatolog olan yerde Doğum yapmalısın biz tek yetersiz kalıyoruz diyorlar sadece o yüzden eğitim araştırma kontrolündeyim şimdi romatologu ve nefrologu olan iyi bi özel bulursam orda Doğum yapmayı düşünüyorum
Aycha Hs4523 Merhaba, Ben de romatoloji hastasıyım, romatoloji için Cerrahpaşa'ya gittiğinizi yazmışsınız, Cerrahpaşa kadın doğum bölümünde takip edilme imkanı var mı? Cerrahpaşa'da nefroloji de var çünkü.
Ayselcnt ben devlette yapmak istedim kabul etmediler.. bebeğim iri çatım dar diye.. özelde yapacağım..
Birglbiray SedanurAydnAta yengem iki tane doğum yaptı görümcemde devlette yaptı bende devlette yapacağım inşallah. Yazılanların çoğu doğru değil diyorlar yengem özellikle memnun devletten.
HarunSerayt 35 haftalık hamileyim bugün devlet hastanesine gittim sabahtan olan ebeler sinirliydi vardiya değiştikten sonra gelen ebeler çok cana yakındı samimiydiler yani insan dan insana değişiyor
SedanurAydnAta HarunSerayt iyisi de bize denk gelmez 😫 Zaten zor bir süreç bide ilgisiz olurlarsa çok zorlanırız 😏
deletedmom42 SedanurAydnAta maddi olarak bakildiğinda doğru canım ama ne blim insanda tedirgin olmuyo değil
Ayselcnt nesly evet.. Bebeğim iri ve çatım basık diye burada yapamazsın dediler ve eğitim araştırmaya yönlendirdiler.. eğitim araştırmada da bebeğin Neden iri araştırmamız lazım dediler..
Deletedmom404 SedanurAydnAta Canım ben devlet hastanesinde Doğum yaptım ve doğuma giren ebe ve hemşireler Allah ondan razı olsun beni motive etti yönlendirdi ama ondan önce nöbeti olan ebeydi sanırım çok canımı yaktı çatı muayenesinde 😡 Allah’tan nöbeti bitti de gitti sonraki benim hayatımı kurtarmış gibi bişey 😊 Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın kötülerle karşılaşmak zor heleki doğum denen sancılı süreçte
nesly Ayselcnt genel de özeller kabul etmeyip sezaryen yapar gibime geliyordu demek ki devlette kabul etmeyebiliyormuş. Ne yapacaksın peki kaç haftalıksın
Bebegmibkliyrm İki gundur migren agrisiyla ölüyorum devlet hastansine gittim once, esim resmen bogaz bogaza kavga ediodu ordakilerle. Ayrica hijyen sifir. 3 aylikta hamileyim. Olmasinsabah dayanamadim basimin agrisina ozele hep gittigim hastaneye gittik. Rabbim boyleleri eksik etmesin. Canim cicim diye diye ilgilendiler ne desem yaptilar nazımı bile cektiler ses etmeden. Tertemiz carsaflarda yattim serum takildi. Cok sukur iyiyim simdilik
Beyzaerg SedanurAydnAta bende devlet hastanesine gidiyorum ozele gidicek durumum var yasadigim yerdeki en iyi ozele gidiyordum baslarda devlet hastanesinde ki tecrubeyi bulamadim orada hic korkmayin bence ben hic korkmuyorum:)
SedanurAydnAta Beyzaerg benimde var özele gidecek durumum çok şükür ama o para çocuğun ihtiyaçlarına gitse daha iyi tabi ❤️
Beyzaerg SedanurAydnAta eger normal dogum dusunuyorsan kesinlikle devam etmelisin devlete gitmeye:)sanciyi heryerde ayni cekicez sonuc olarak
SedanurAydnAta Beyzaerg 20. Haftaya kadar hep özele gittim kararsızım şuan ama tabiki normal doğum istiyorum sonuna kadar
Makbuss SedanurAydnAta bende 7 yil once antalyada dogum ettim kopekmi doguruyor insanmi belli degildi dalgaci konusmalar iceri aldilar bi haber vermemisler esimle anne me Allah dusurmesin oraya kimseyi yurtdisindayim simdi burdakiler onlrdan binnkat melek
PelinHekimoglu Hiç tavsiye etmiyorum .ilk doğumum kabus gibi geçti orada resmen normal doğurtacaz diye yerlerde ıkındırdılar şimdi düşünüyorum dA ne deliymişim 🤦🏻♀️ Dikişlerimi inçe atmışlar sezaryen oldum içine çökük duruyor göbek üstüne düşüyor resmen ve 6 sene oldu hala ağrıyor dikişlerim .Sağolsun şimdi özel e gidiyorum doktorum düzeltmeye çalışıcam dikişleri dedi .Sen bi daha düşün bence 🤷🏻♀️