dilaraakbulut Nasil gidiyo kizlar benim bi kizim var 9 aylik suan 24 haftalik olduk cinsiyet bu pazartesi ogrenecem insallah cok hecanliyim 🥰
YuvarlanamayanPandaa dilaraakbulut bizde 23 haftalıgız 4 yaşında bir oğlum vae kızımızı bekliyoruz ♥️♥️
Merveee34 dilaraakbulut bu haftaya kadar tahmin yapılmadı mı canım .bizde 21+4 üz .. 4.sezaryen olacak ekim ortalarında insAllah ❤️
Biranne2meyve dilaraakbulut 20 haftalık olucaz 21 aylık da kızım var şimdi oğlum olacak 12. Haftada öğrenmiştik 🥰 valla şuana kadar 3 kilo aldım kızımda fenaydım 21 kilo almıştım ama şimdi her akşam tempolu uzun yürüyüş yapıyorum o yüzden çok iyi oluyor çok şükür 🥰
mucizebebek03 dilaraakbulut Rabbim gönlüne göre versin inşALLAH canım 21+3 bizde iki kızım var oğluşuma hamileyim hayırlısıyla 👼🦋
Nslhn80-ends Merhaba Biz de yarın 24 haftalik olacağız. Cinsiyetini ogrenemednzmi göstermiyor mu kendini .benimde oğlum olacak .cok şükür iyi gidiyor
dilaraakbulut Nslhn80-ends saglikli gelsin minik 💙 en son 8 haftalik gitim bide orda istanbula gitim bide ev tasidim biraz yorucu gecti Pazartesi aldim bakalim insallah gosterir
dilaraakbulut Merveee34 hastaneye gidemedim evi tasidim sonra istanbula gitim yorucu bi surec simdi firsat bulup gidiyorum 🥰
dilaraakbulut Biranne2meyve ben de kizimda 28 kilo aldim 😂10 verdim yine hamile olduğumu ogrendim simdiye kadar 5 kilo aldim insallah fazla almam
Hayzem dilaraakbulut Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bnde 19haftaya girecem ya Ekim sonu ya kasım başı sezaryen olacam inşaAllah 😊