EcemGltekin Merhabalar doktorumu değistirme kararı aldım cok ilgisiz bir kadındı. Istabul anadolu yakasında doğum doktoru önerileriniz bekliyorum lütfenn
BesteCanerKutluzolu EcemGltekin Florance nightingale kızıltoprakta nuri bey var çok ilgili bir doktor. Hastaneden de çok memnunum.
gizemmm EcemGltekin ben Altunizade acıbademde Habibe seyisoğluna gidiyorum çok memnunum çok rahat bir doktor pozitif biri sadece biraz yoğun randevuları falan ama o da çok tercih edildiği için Aklında bulunsun
Zhdsngz EcemGltekin Üsküdar cuma pazarının orda ekin fettahoglu Ünlüer var birçok çevre hastanede Doğum yaptırıyor bana 170 deri muayene için ben nakit 120 ye anlaştım tavsiye edebilirim çok memnunum
Almilam EcemGltekin Çakmak Erdem hastanesi Sevil Eren Ateş canım çok iyi doktor çok güler yüzlü insan hic rahatsz hissetmiyor kendini ben doktorumu görmek icin gün sayıyorum genelde😂
Ada EcemGltekin ben bezmialem dragosa gidiyorum sevtap hanım çok çok memnunum hastanedende çok memnunum bende dr konusunda takıntılı biriyim hatta değiştirmek için yedek de bile buldum ama gerek görmedim şöyle söylim kalp atışlarınu duymak için gittiğimizde özellikle çok ilgilendi psikolojimi rahatlatmak için çok uğraşıyor
Hande2017 EcemGltekin Bir mahsuru yoksa hangi doktora gidiyordunuz bende orda başladm kontrollerıme ve memnun değildim..
Kimyagercik EcemGltekin bende oraya gidiyorum dr kimdi canim ben nil yavuz ay a gidiyorum memnunum cok tavsiye ederim
mserif kartalda özel muayenehanesi var zeynep gençler. zeynep kamil dogum hastanesinden emekli cok tatli ve tecrubeli bir doktor anne gibi yaklasiyo ve herseyi ayrintili anlatiyor.siddetle tavsiye ederim
Ada Evet orda düşünüyorum benimkisi mecburi sezeryan doğum fotoğrafçısı dahil 2500 tl fiyat aldık 3 gün önce bende tedaviyle hamile kaldım sevtap hanımda yumurta takibindeydim sonrada onunla devam ettim aslında tanıdık kadın doğumcu var ama bu kadın beni çok iyi anlıyor ve sakinleştiriyor o yüzden bi sıkıntı olmazsa buna devam edicem
EcemGltekin Ada ayy cok soru sordum amaaa ikili testini falanda oradamı yaptırdin benim haftayaa ama medipole gitmek istemiyorum
Aselinannesi12345 Adamerhaba ben bebeğe ayrı kendime ayrı çanta daha düzenli olur diye öyle hazırladım bebeğe bakım cantasini hazırladım kendimede orta boy bi el çantası pijama ic çamaşırı terlik çorap orkid vs. Yeterli diye düşünüyorum bavul olayı bana hiç hoş gelmiyo bu benim fikrim🥰
Ada EcemGltekin ☺ İstediğin kadar sorabilirisin bende cuma günü yaptırıcam inşallah orda yaptırmaya karar verdim 11+5 im şuan geçen cuma girtik ense ölçümü tam vermez haftaya cumaya gel dedi ama sevtap hanım yapmıcak sanırım perinatolog yapıyprmuş 92 tl falandı fiyatıda koşuyolu medipoşü falan aradıkta burda karar kıldık.benim ciddi sağlık sorunlarım olduğu için dr ve hastaneden takıntılıyım bi burayı deneyelim bakalım
EcemGltekin BesteCanerKutluzolu gercekten cok zorlu surecmis ben doktorumun ilgisizliginden memnun degilim
BesteCanerKutluzolu EcemGltekin Eğer size de uyarsa tavsiye ederim doktorumu gerçekten bir kere hiç bir şey için geteksiz panik yaptırmıyor rahat bir adam ama çok ilgili sorduğun her soruya da çok güzek ve açıklayıcı cevaplar veriyor.
Esranur [bilinmeyen] makbule hanim burda sadece birbirimize destek amacli varz facebook deil burasi acill die birsey soruyor bir bilgin veya dusuncen varsa oyle yorum yap ki herkes birbirinden bilgilensin
Ada Bezmialem dragos randevu yaz zaten yönlendiriyor sevtap okutgen genelde çok rahat randevu bulabiliyorsun muayene ücreti 75,00tl ben cuma günü ikili testi yaptırayım onun içinde bilgi veririm eğer istersen
EcemGltekin Ada gittim bugun Sevtap Hanıma gayet memnun kaldım tesekkur ederim önerin icinde guleryuzlu bir hanım hastanede hosuma gitti haftaya iki teste gitcm sayende valla cok tesekkur ederim 😊😊
ebruligunler Ada merhabalar bende ikili test yaptıracağım haftaya inşallah allahın izniyle güzel haberler alırız size bi sorun olacaktı bu test sonucu kaç günde çıkıyor acaba
Ada EcemGltekin çok sevindim memnun kaldıysan birde istediğin zaman ulaşabiliyorsun mesaj attığında anında geri dönüyor bende yarın gidicem ikili teste bakalım ☺☺☺☺☺☺