-derya-anne- hamileyimkiben 76 ile başladım 83 ile devam ediyorum yarın 35 haftalık olucaz inşaallah şimdiye dek 7 kilo aldım kızımda daha fazla almıştım
Zeynepsultann hamileyimkiben 23+4 67ile başladım 73kiloyum duan ☺️ 1.73boyunda oldugum için fazla sırıtmadı 😅
Meltembayram1707 Rozam21 canım bende senin gibiyim yalnız değilmişim 9. Haftadayım 60 la hamile kaldım 63.5 oldum sürekli yiyiyorum elimde değil
Kymt4 hamileyimkiben 34+5 teyiz 55 kilo ile başladık 64 kiloyu zorluyoruz bebis 2.5 kiloya yaklaşmış ;)
Kbr_46 Mucizelerinannesi58 ilk aylar da bulantım oldu hiç bir şey istemiyor du cnm o yüzden düştüm ben
Elfcems 9 haftalık bakmadım kaç kiloyum iki hafta önce 4 kilo almıştım 1 2 kilo daha almış olabilirim çünkü sürekli yiyorum sürekli açım :((( yemek istemiyorum ama durduramıyorum hiç normal değil bi de bu haftalarda insanlar kusuyor yiyemiyor ben homidi gırtlak yiyorum
missengineer Mrvedrn merak ettiğim için soruyorum, bebek kaç kilo? Sizin aldığınız kiloları o da alıyor mu acaba?
Mrvedrn missengineer bence almio geçen iki 1.30 hafta önce gittiğimde 300 gramdi ilk kızımda 48 le kalıp 70 le doğum yaptım ve kızım 3 kilo 200 gramdi