333 22 hafta olduk 60 ile başladım 73 oldum 🤷♀️ Çoğunluk 9 10 kilo İLE son haftalara ulaşmış nerdeyse ne güzel 👏
[silindi] 333 imkanı yok, sadece bebek değil bebeğin içerisinde bulunduğu amniyoz sıvının kilosu var kordonun kilosu var, artan büyüyen esneyen rahim hacminin kilosu ve plasentanın kilosu var ….
[silindi] Durunbigeldim canım amniyoz sıvı, bebeğin kordonu, plasenta ve bebeğin ağırlığı toplamda 7 kilo falan oluyor zaten 3 kilo almışsın doğurunca emzirirken veriliyor o da 😁
Drysrkn veraninannesi1634 oh be herkes 3 5 almış kendimi yalnız hissediyorduö seni görünce sevindim 🤪
veraninannesi1634 Drysrkn 😂😂 bende çok kötü hissediyodum. Ama çevremde de öyle ğç beş kg alan yok.burda okuyunca şaşırıyorum😆😁
55kubra__ hamileyimkiben 36 +5 haftaligim 54 kiloyken gebe kaldim ilk üç ayda 2 yada 3 kilo verdim sonrasında almaya başladım 71 kiloyum sağlıkla atlatalım insaallah
Ekinff 20+4 haftalığım 51′den 55′e çıktım kontrollü ve sağlık gıdalarla. Haftasına göre az kilo alanlar seviniyor ama fazla kilo almaktan daha zararları var malesef iadel olanı her ay sağlıkla gıdalar ile 500g alarak gitmekmiş. (Doktorumun tavsiyesi)