Sedaabdullah Gulmom muane ücretim 340 doğumda 8 bin oldugunu biliyorum daha dogum için tam konusmadım bursa pembemavi hastanesine gidiyorm
DefneninAnnesi07 Gulmom muayenem 85TL Doğum sezaryen ve normal doğum farketmiyor içinde covid testide dahil 2200TL
idiloska Azizinannesi2 17′den fazla, riskli gebeyim bebeğimin tek böbreği yok, o nedenle çocuk cerrahisi çok iyi bir profesörün olduğu hastanede olacağım, 17′den fazla sadece doğum, 3 gece kalacağım onun parasını yazmıyorum. Linç yemem inşallah.
Azizinannesi2 idiloska geçmiş olsun sağlık olsun lincleyeceklerde önce dikkatli bi sekilde okusun öyle yorum yapsınlar öyle bi durumda herkes ne kadar çıkacağını bilmeden verirlerdi en iyisini yapmışsın canınız sağolsun
idiloska Azizinannesi2 teşekkür ederim, bazen bazı durumlarda pahalı yerler tercih edilmek zorunda olunabiliyor.
Gayeslyrtt Gulmom muayenem sigortalı 200 sigortasız 400 TL doğum sigortalı 5.000 TL sigortasız 7.000 TL di 10 gün önce doğurdum 🤲🏻😍
Yasemin_in68 Ayyy niye öyle yüksek canım fiyatı bende özele gidiyorum muayene 100 doğum 2400 covid testiyle beraber
meraklianne1 Sblatc gebze merkez hastanesi ben doktorumdan memnunum açıkcası çok hastası da var gerekli gördüğü şeyleri söylüyor doktor her sorunuza yanıt veriyo ben beğeniyorum ha öyle saatlerce dakikalarca muayne bekliyosanız bu beklentiyi karşılamaz ama diğer beklentilerin tamamını karşılar bence cihangir bey🌸