annesininmelegi41 meraklianne1 ay yoksa 15 değil 55 vermeye razıydım 170 muayene ücreti veriyorum ben özel Kocaeli hastanesinde 😂
meraklianne1 annesininmelegi41 yorumları okudum da deli gibi paralar yaaaa allah yardımcımız olsun şuna bak herkes ssk lı ama kimse devlette doğurmuyor 😳 hem rahatlık yönünden hemde korku yüzünden ya kötü doktor kötü hemşire gelirse şansıma diye gerçekten içler acısı durumumuz şaka gibi
Sevda58 Gulmom ilk doktoruma 200 tl muayne ücreti veriyordum doğum olarak en uygun 5.500 den başlıyordu şimdi doktor değişikliği yaptım 175 tl muayne ücreti 3.500 ñormal doğum 4.000 sezaryan doğum
[silindi] Canisss 7 sene önce ilk doğumumda yaptırmıştım. Suyum geldiği için açılma olmadan suni sancı ile doğum yapacaktım. Bu yüzden sancılar çok şiddetli idi epidural talep ettim. Gayet güzel ve memnun kalmıştım. Dayanılmaz sancılarım olursa tekrar düşünüyorum. Anlatıldığı gibi korkulan ya da sonrasında bel ağrısı, baş ağrısı vs yapan birşey değil. Her halükarda doğum yapıyoruz illaki ağrılarımız oluyor. Epiduralle alakası yok yani.
annesininmelegi41 meraklianne1 devlette de bi doktorum olsun dedim hanımefendiciğim yani kalp atışı dinletmedi bozuk diye hadi onu geçtim ultrason bile vermedi ay ona da tamam ama bari ekranda gösterseydi çocuğumu. İkili test yaptırayım dedim önümüzdeki 8 hafta randevular dolu dedi. Nasıl yani 8 hafta dolu 4 haftalık gebeler erkenden mi aldı 8 hafta sonrası için 12. Haftada yapılması gereken teste dedim sustular cevap yok. Ben hiç istemem para dökmeyi kolay kazanmıyorum ama evladımında gelişimini görmek isterdim 🤦🏼♀️ Sistem bizi itiyor özele 🤦🏼♀️
Aselgiz meraklianne1 kovit+büyük şehir kalabalığı+özel oda bulamama riski+ kadın doktor bulamama ve doğum sırasında kime emanetsiniz muamma+ yine büyük şehirlerde daha fazla kötü muamele say say bitmez devler hastaneleri
Huzurmelegim_28 Gulmom özelde 90 muayane 3000 normal zorunlu sezeryana 3500 istege bağlı sezeryan 4500 filan dedi özele gitmeyi bıraktım devlete geçtimm bütün bunları devlet para almadan karşılıyor valla güzzelde ilgilleniyor valla elin sıriyelisi gelip bu hizmetleri alıyorsa ben kendi memleketimde nedn almıymm
meraklianne1 annesininmelegi41 işte onu diyorum resmen içler acısı durumdayız güya sağlık için herşeyi karşılıyorlar güya yani şuna bak bende gittim ilk muaynem için devlete sabah gittim öğlen gel kalp atışı bakalım dedim gittim küçük daha duyamayız dedi hocam test yapmycak mısınız dedim bu tsh testlerini filan yapalım tamam dedi ben demesem onu bile yapmaycaktı hocam folik asit yazcak mısınız dedim yazalım dedi sanki doktor benim ben söyledikçe yaptı hepsini sonra bende bıraktım devlete gitmeyi iyi bi doktor bilsem giderdim kesin ama geldiğim şehirde de yabancıyım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Aselgiz Gulmom biz doğum paketi yaptırdık 7500 TL ye. muaynelerde 15 TL katılım payı harici bişi ödemiyoruz
Zehra-33- meraklianne1 doktor mesela normal doğuma mesai saatleri dışında gelirse 1000 t istiyor benim gittiğim hastanede
idiloska Azizinannesi2 17′den fazla, riskli gebeyim bebeğimin tek böbreği yok, o nedenle çocuk cerrahisi çok iyi bir profesörün olduğu hastanede olacağım, 17′den fazla sadece doğum, 3 gece kalacağım onun parasını yazmıyorum. Linç yemem inşallah.