haticeD08 Esra-07 Normal bekliyorum evet üç gün kalmıştı olan oldu. Zencefil, limon, ıhlamur her şeyi içtim butün gün ama çok kötüyüm şu an nefes alamıyorum😐
momsboys Esra-07 bizimde 00 itibari ile son 9 gün kaldı. o butona basacagım günü sabırsızlık ile bekliyorum ama hiç niyeti yok
momsboys Ayskolik benimde seninle aynı canım. çatı muayenesi oldunmu acılma varmı bende 0 açılma nstde sancıda yok🤨
minikserce00 Esra-07 son 3 buton dün geldi basmamak için zor tutuyorum kendimi 😂 ama gelmiyor nazlı kız
gulkokusu-21 Esra-07 hiç bir belirti yok maalesef bugun doktor randevum var ya suni sancı verilecek yada sezeryanla alınacak ama benim gebeliğim masallh çok rahattı hep hiç bir sıkıntı yaşamadım
syazkaannn01 Esra-07 merhaba konuyla alakası yok ama bağırsak parlaklığı postunuzu gördüm şuan durum nedir geçti mi ? Benimde var aynı durum 😣
Esra-07 syazkaannn01 geçti canım kendi kendine detaylıda çıkmıştı o doktor öyle diyince hemen başka bir doktora gitmiştik öyle bir şey olmadığını söyledi çok canımız sıkılmıştı kendi kendine geçti aslında herkeste olurmus kimi bebeklerde ama zamanla geçeceğini zaten söylemişti
Esra_80 Bahar27 ya 2 gün önce Altan muayene oldum lekelenmeler geldi şimdide hastanedeyim normal dediler ama benim bebiş 10 gün önde gidiyor erken gelir gibime geliyor 😂🤷🏼♀️
syazkaannn01 Esra-07 benimde ilk 3 ay lekelenmem olmuştu , dr 12 den beri parlaklık var deri şuan 24 haftalığım hala geçmedi doktorum 1 derece yani çok az diyor ama ben gene de takıyorum 😔