Ayseveikimelegi Meridaily inşallah allahım gönlünüze gore versin inşallah biraz daha bekleyin öyle yapın testi
Nejooooo Meridaily evet canm benim de öyle oldu iki hafta önceden başladı göğüs hasasiyetim hatta test bile yaptım negatif çıktı sonra kan tahlilinde öğrendim hamile olduğumu
Meridaily Nejooooo yaa gercekten mııı😍 ben de az once yaptım test dayanamayıp negatifti gecikmeyı bekleyeyim insallah benım de bebiş vardır ya 😍
Ysmnkb123_ Meridaily evet ben de göğüs sancısıyla anlamıştım hamile olduğumu adetime 3 gün kala aşırı göğüs sızlaması başlamıştı 17 haftalık hamileyim ve hala gün aşırı göğsüm de sızlamalar sancılar devam ediyor
Meridaily Ysmnkb123_ sağlıcakla kucagınıza alın ınsallah bebişinizi 😍 ay çok heyecanlandım inşallah ben de yasarım o duyguyu bir an once 🤲
Meridaily Nur0808 inşallah ben de o sevinci yasarım bir an once Allahım nasıp etsin ınsallah🤲 bazen diyorum acaba adet belırtısı mı ama cok sıddetlı bır sancı da ilk defa olması meraklandırdı benı 🤭 siz de bebişinizi saglıcakla kucagınıza alın ınsallah 🤲😍