Meridaily Kızlar merhabalar Hamilelik belirtisi olarak aşırı bir göğüs sancısı yaşadınız mı? Ben adet donemımden bırkac gun onceden gogus sancısı yasıyordum ama bu sefer adetten 13 gun once falan basladı sancı ve asırı yogun sekılde agrı var. Adete 3 gun var
sdmr20 Meridaily Bende bu ay ovulasyon testiyle takip ettim 4 hazıranda yumurtlama gördüm bi iki gün içinde göğüs agrııs basladı öncen de hep bi hafta kala agrırdı ümitlenmek istemedim acaba önceleri geç mi yumurtluyordum ki diye düşündüm.. aşırı bi agrım yok ama herhangi belirti de yok..
Tkr Meridaily ben elleyemiyordum bile çok ağrım olmuştu 10 haftalık olduk hala hafiften var Allah kucana almayı nasip etsin
Meridaily sdmr20 ınsallah guzel haberler alırız, adetten bırkac gun once baslaması gereken agrı gunler once baslaması normal degıl dıye dusunuyorum 😊🤲
Meridaily Tkr benım de oyle uykudan uyanıyorum sancıyla, yururken oyle, kollarımı bıle kaldıramıyorum. İlk gebeliğimde düşükle sonuclandı hıc gogus sancısı yoktu. İlk defa boyle oldu ınsallah hayırlı haberler alırım 😊🤲
Meridaily sdmr20 ınsallah hep bırlıkte guzel haberler alırız🤲 benım ilk gebeliğimde de bir belirti yoktu ara ara igne batması gıbı oluyordu ama adet doneminde hep oluyor o bende. adet gecıkmesıyle öğrenmiştim düşük yasadım zaten☹️ insallah siz de bebiş haberi alırsınız 🤲
Meridaily Nilsubatu 4 adet olacakmıs gıbı kasık agrısı da oldu mu? 4 gun onceden de testte bellı olmaz sanırım 😁 ben bekleyeyim bıraz daha, inşallah hamılelık vardır 🤲
Nilsubatu Meridaily hakkınızdan hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 Erken testler var isterseniz yapın onlardan 5 gün öncesinden belli ediyor sanırım
Ayseveikimelegi Meridaily ben aşırı göğüs ağrısından anlamıştım zaten hamile olduğumu 15 gün öncesinden ve adetten 5 gün önce test yaptım çift çizgi cikti
Meridaily Ayseveikimelegi benım de yaklasık 13 14 gun once basladı agrı az once dayanamayıp test yaptım negatifti, önceki gebeliğimde 8 gun gecmıstı kanda cıkmıstı umarım yıne oyle olur ya 🤲
Ayseveikimelegi Meridaily inşallah allahım gönlünüze gore versin inşallah biraz daha bekleyin öyle yapın testi
Nur0808 Meridaily aynı benim de öyle olmuştu daha sonra 10 gün geçmişti ben hamile değilimdir diye düşünüyordum çünkü olmuyordu bazen de stresten gecikebiliyor diye düşündüm şimdi 14 haftalık hamileyim darısı isteyen herkese inşallah
Meridaily Nur0808 inşallah ben de o sevinci yasarım bir an once Allahım nasıp etsin ınsallah🤲 bazen diyorum acaba adet belırtısı mı ama cok sıddetlı bır sancı da ilk defa olması meraklandırdı benı 🤭 siz de bebişinizi saglıcakla kucagınıza alın ınsallah 🤲😍