Mucizebebekannesi Bizim kalbimiz durmuş bize veda bütün hamile anneler saglıkla alın işallah kucagınıza hakkınızı helal edin allahım saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin hepinize 😔
Plnmnl Mucizebebekannesi kaç haftalıktınız çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla tekrar hayırlı zamanda nasip etsin inşallah🤲🏻
Alinim2008 Mucizebebekannesi kurban olurum 😓 Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah,Allah sabır versin 💕
Mucizebebekannesi Plnmnl 11 haftalıktık 8 ci haftada kalp ve gelişim durmuş teşekkür ederim allah razı olsun
papatya56 Mucizebebekannesi Canım banada oyle dediler ıkıncı dusugumde dinlemedim gıttım yaptırdım kan pıhtılasmam çıktı şimdiki aklım olsaydı ilkinde yaptırırdım o kadar acı çekmezdim cok üzüldüm canım Rabbim bıdaha nasip eder inşallah
Melekon00 Mucizebebekannesi kuzum benımde 7 haftalık ölmüştü Allah bos bırakmadı kalbımı ıns senınde öle olur
Nehir3351 Çok geçmiş olsun cnm.rabbim bidaha böyle bisey yaşatmasın işallah bidahakine bebisini kucağına alirsin duam seninle 😔
Eynur_2147 Mucizebebekannesi yaa 😑😑çok üzüldüm. Üzülmemek elde değil ama rabbim elbet yerini dolduracak ümidini kesme. Çok geçmiş olsun bacım 😍🤲🤲
Pinar17 Mucizebebekannesi başınız sağolsun. Rabbim en yakın zamanda hayırlısı ile tekrar nasip etsin inşallah, bir daha ki sefere kucağınızı da doldurur inşallah 🤲
AngeL- Mucizebebekannesi kuzum çok üzüldüm gözlerim doldu. Bende evladımı kaybettim. Acını çok iyi anlıyorum. Uygulamayı bende silmiştim ama burdan pek çok bilgi ediniyorum. Canın ne zaman konuşmak isterse ben burdayım. Allahım çok çok sabır versin 🙏