MorTutkunu Kızlar 10 gün önce çatlama iğnesi vuruldum oncesinde klomen kullandım. 3 yumurta çatlamış dedi doktorum sabırla bekliyorum şuan . Böyle bir durumda olup çoğul gebelik yaşayan var mı?
Zynpksmrekz MorTutkunu ben 😀 iki yumurtam büyüdü ikiz oldu hatta 3. Yumurtada da oluşmaya çalıştı ama olmadı o büyümedi 😊 hakkın da hayırlısı 🙏🏻
Zeyna27 MorTutkunu iğne vurulduktan sonra ağrın oldu mu benim 36 saati geçeli çok oldu çatladı mı acaba belim kasıklarım çok ağrıyor
MorTutkunu Ecemmmmmmmmm Lyl1453 ayy gerçekten mı yaa 🙈🤣 bende ikiz eşiyim de biraz heyecan biraz korku var üzerimde açıkçası . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insaAllah 💜
Ecemmmmmmmmm Lyl1453 yaaaaaaa cidden miii 🥰 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sonunda benim gibi üçüz birini gördüm yaa 😂 17haftalık olduk biz daha
Lyl1453 Ciddi canım 🥰 çok zorlu bir süreç tansiyonuna çok dikkat et ara öğünlerini mutlaka ye bizimde yarın kontrolümüz var bakalım 😀
Ugurbocegim Lyl1453 kız masallaah sübhanallah sana 🥰 bende cok isterim çoğul gebelik inşallah bana da nasip olur 2 yumurtam vardi bu ayy sanki hic biri tutmamis gibi hissediyorum 😑😑 ne zaman test yapıp öğrendiniz su an 11. Gunumdeyim catlamadan sonra
Ecemmmmmmmmm Lyl1453 yaaaa öyle demeyin ben çok korkuyorum 😧 8kilo çok değil ki ama nerdeyse 7aylık olmuşsunuz. Peki doktor erken alırız dedi mi size de?
Lyl1453 Ugurbocegim canım benim adet olmayınca kan verdim 91.7 çıktı beta çok yeniydi daha aradan 2hafta geçti 1576 çıktı beta ben bir beklerken 3tane ye hamile kaldım aklımın ucundan bile geçmedi ikiz üçüz Rabbimin hikmeti işte çok şükür 😀❤️🥰❤️
Ugurbocegim Lyl1453 önümüzde hafta olmam lazım inşallah bende olmamm acaba kac gün sonra test yaptirdiniz merak ettim 🥰🙏🤭
Ugurbocegim Lyl1453 ne güzel yhaa tek sezeryanla bebek konusu kapanıyor ben üçüz hamile olsamm tek seferdee biterdi hamilelik benim için🤣🤣🤣🤣
Ugurbocegim Zynpksmrekz böyle mesajları gördükçe hevesleniyorum 🥰🙏 tebrik ederim öncelikle benimde iki yumurtam buyudu çatladı inşallah sizinki gibi olurr kaçıncı gününüzde öğrendiniz
Zynpksmrekz Ugurbocegim canım ilk gebeliğim de de 2 tane büyüdü 1 tanesi tuttu siz yine ona da hazırlıklı olun 😊 iğneden 15 gün sonra yaptım 518 çıktı sonra 24 saat sonra tekrar yaptım 1979 çıktı 😌
Zynpksmrekz Ugurbocegim ama aşılama yapıldığın da tam cuma vaktiydi çok dua ettim çok ve o an içime ikiz olacağı doğdu 🙏🏻😌 ikiz olduğunu duyunca da çok şaşırdım çok mutlu oldum 😊
Zynpksmrekz Ugurbocegim ilk olduğu zaman bende öyle hissetmiştim. Yada kendimi kötüye hazırlamak için öyle hissetmek istemişte olabilirim. Rabbimin vardır bir bildiği 😊