mirzabebek-0121 Kubrakorkut valla farklı hiçbir şey yiyip içmiyorum ki öyle aleren bi insan da değilim hiç ama dondurma çok yerdim hala da yiyorum da fırsat buldukça o olabilir yoksa ekstra bir şey yok hatta hamileliğimin ilk 4 ayı boyunca kilo vermiştim hep
Kubrakorkut mirzabebek-0121 hım anladım canım maşallah bende duydum dondurma kilo aldırıyor Muş diye sağlıkla gelsin bebisiniz🌺🙂
Masalimiz28 Kubrakorkut 33+1 olduk sağa sola dönmede çok zorlanıyoruz git gide ağırlaştık halsizlik bir yandan iş yapmakta zorlanmak bir yandan uykusuzluk hat safhada ayy ne çok derdimiz varmış😂🥴
Kubrakorkut Masalimiz28 Allah’ım herkese böyle güzel dertler versin anne olmaktan dolayı olsun yani inşaallah hayırlısından geçer merak etmeyin Rabbim hayırlısından evladınızi kucağı niza almayı nasip etsin 🌺❤️
Minnosanne06 Hiç bir şey hissetmiyorum 🤪 19 +6 olduk an itibariyle. Nazlı sakin uslu bir bebişim olacak sanırım. Hareketini bile hissetmedim henüz. Belirtilerim de olmadı hiç bu ana kadar
Kubrakorkut Minnosanne06 canım daha çok erken hissetmemen normal yirmi sekiz haftaya kadr duzensiz olur Muş hareket leri merak etme hissedersin takma kafana
Minnosanne06 Kubrakorkut takvimde bebeğin ilk hareketini 7 Haziran’da hissedersiniz diyordu. Halam hemşire o da 24.haftadan sonra dedi