Kubrakorkut Merhaba lar kizlar nasılsınız kaç haftalık siniz kaç ay kaldı doğuma neler hissediyorsunuz ben 27haftaligim kuyruk sokumum agriyo ve karnım ağrıyor biraZ halim yok zorlanıyorum saga sola dönmede daha erken ama zor geçiyor biraz sizler nasılsınız
metehaninannesiii Kubrakorkut 26+2 haftaligiz bizde herşey yolunda çok şükür arada sirt ve bel agrisi oluyor o kadar
Myworld34 Kubrakorkut hamile değilim henüz bir düşük var sadece 🥴🥴 ama sıcaktan mıdır bilmem kolumu kaldıracak halim yok
Kucukmucize Kubrakorkut 24+2 deyim bel ağrısı ve ayaklarım çok ağrıyor biraz ayakta durduğumda diğer türlü şükür öyle birşeyim yok 🙏
Kubrakorkut Tkr normaldir canım dinlen bol bol ben çok sancı çektim ilk aylar adet sancisi gibi ama geciyo Allah’ın izniyle dinlen bol bol
sedefyrs1101 33 haftalığız bende sağa sola dönmede biraz zorlanıyorum mide yanması biyandan bel ağrısı biyandan
Kubrakorkut sedefyrs1101 bende zorlanıyorum dönmek de çok nazliyim herhalde az kalmış sizinki Rabbim hayırlısından evladınızi kucağı niza almayı nasip etsin 🌺
Huzurmelegim_28 Kubrakorkut 31+4 belim ağrıyor göğüslerim sızlıyır vajinamda kasılma var galiba oturamıyorum bile uyuyamıyorumm hiç biçey yapasımm yokk 😟😟🤯🤯🤰 zaman geçmiyor
Gizemci Mom77788 bizde 36+2 yiz 🖐🏻😂 3 gündür falan aşırı ter basıyor beni ve yumurcak kızım hiç durmuyor ittirip duruyor öyle sen neler yaşıyorsun 🤗
Yasemin0728 Kubrakorkut 31+1 haftaligiz çok şükür ee tabi ağrılar var zamanda geçmek bilmiyo sanki. Uyku düzenim iyice bozuldu