Masal53 Durunbigeldim yanına poğaça felan al canım tedirginsen işin bittikten sonra yersin hastanede ben 75 gr yaptırdım bi yan etkisi yaşamadım
Durunbigeldim minnakvearas bende aynı fikirdeyim karşı değilimde hastane uzak burada yapmıyorlar diye
Masal53 Durunbigeldim doktor kağıt yazdı ondan sonra biyokimya laboratuvaruna indim şeker yüklemesi için randevu alacaktım dedim 2 3 hafta sonraya gün verdi devlet hastanesine gidiyorum ben ama özelde nasıldır bilmiyorum 🙄 ben ilk 4 ay özele gittim sonra devlete döndüm
Asil_Egem Durunbigeldim ya öyle dediler hep bende korkarak gittim hatta eşim dedi nolur nolmaz bende gelecem diye ben baya baya kusarım diye fenalaşırım diye odaklamıştım kendimi bildiğiniz aç karnına meyve suyu içmek gibi birşey kaçlı yapılacak sana benim 50 gramdı açlıkta pek etkilemedi🥰
Durunbigeldim Asil_Egem evet ya bende korktum ayılıp bayılan olmuş bilmiyorum ki kaçlık yapılıcak yarın gidicem
Masal53 Durunbigeldim 27 28 haftaya veriliyor ama randevu canım ben gittiğimde 24 25 haftalıktım o yüzden 2 3 hafta sonraya verdi sen kaç haftalıksın
Masal53 Durunbigeldim tamam hemen sana randevu verirler bana laboratuvardaki kadın 27 28 de yapılıyor demişti ve benimle birlikte 4 kişi yüklemeyi yaptırdık onlarda 27 28 haftaydı
NAZ-Naz Durunbigeldim Bende öyle düşündüm açlık tokluk baktırdım iyi çıktı şeker yükleme yaptırmadım, sonra önden gidince doktorum yaptırmamı söyledi ve gebelik şekeri çıktı, yani olmadı açlık-tokluk şekeri..