Durunbigeldim Kızlar açlık şekeri için kan versem sadece gebelik şekeri varsa çıkarmı ki?? Şeker yüklemesi yapılıcak bu hafta ama kararsız kaldım sadece açlık tokluk şekerine bakılmasıda yeterlimi acaba.
metehaninannesiii Durunbigeldim benim doktorum bana ac gel demisti birde ben bir gün öncesinden gece 10 dan sonra bir sey yemedim içmedim
Denizyildizii Durunbigeldim öyle olsaydı doktorlarda yüklemeye gerek duymazdı zaten. Doktorunuz önerdiyse yaptırın. Önemli bi tahlil
Durunbigeldim Denizyildizii aç gel dedi hastane 2 saat uzaklıkta midem bulanırsa diye tedirginim hassas biraz midem. Burada yapılsa yaptırıcam ama işte bi kandan bakıyolarmış
Masal53 Durunbigeldim bi anda bardağı bitirirsen öyle mide bulantısı vs. Yapmıyo laboratuvardaki doktor öyle demişti ben yaptırırken bi anda iç miden bulanmasın dedi
Masal53 Durunbigeldim hayır gayet rahat yaptırdım ben sabah 8 30 da gittim hastaneye biyokimya laboratuvaruna indim 9 a kadar bekledim ilk kanım alındı sonra şekerli su içtim 1 saat sonra kan alındı 1 saat sonra bidaha kan alındı ve çıktım laboratuvardan 9 dan 11 e kadar laboratuvardaydım çıkartmadı doktor efor sarfetmek sonuçları etkiliyo dedi o yüzden oturdum 2 saat orda 😍😍
Durunbigeldim Asil_Egem istemiyor değilim ya hastane uzak o kadar saat aç karnına yol gidip beklemek fenalaştırırmı dedim acaba
Masal53 Durunbigeldim yanına poğaça felan al canım tedirginsen işin bittikten sonra yersin hastanede ben 75 gr yaptırdım bi yan etkisi yaşamadım
Asil_Egem Durunbigeldim ya öyle dediler hep bende korkarak gittim hatta eşim dedi nolur nolmaz bende gelecem diye ben baya baya kusarım diye fenalaşırım diye odaklamıştım kendimi bildiğiniz aç karnına meyve suyu içmek gibi birşey kaçlı yapılacak sana benim 50 gramdı açlıkta pek etkilemedi🥰
minnakvearas Durunbigeldim tabiki seker yuklemesi yaptirin lutfen asıl şekeriniz varsa bebege ne kadar zarar veriyor haberiniz yok mu su kulaktan dolma bilgilere de aldiris etmeyin eger illa yaptirmicaksaniz da bi cihaz alip gunde 3 4 kere kendiniz olcmeniz lazim
Durunbigeldim minnakvearas bende aynı fikirdeyim karşı değilimde hastane uzak burada yapmıyorlar diye
Gupssse Durunbigeldim yanı benim.aclik toklukta sıkıntı yoktu son 3 aylık şekerde de sıkıntı yoktu ama yükleme de sıkıntı cıktı ve diyete başlandı ihmal etme bence