alparslaninannesiiiii 31 haftalık bebek kaç kilo olur bir de baş çevresi 5 gün önden giden annelerimiz varmıydı ?
Aysun3401 alparslaninannesiiiii benimde 31 haftalık bugün kontrole gittim gebelik şekerim var bebeğim 2 hafta önden gidiyormuş kğ 1750 dedi
alparslaninannesiiiii Daceeyes benimki 1500 sizin de rahimde ağrılarınız oluyor mu yürürken oturup kalkarken doğuma kadar bu şekilde mi olacak sizin de mi ilk hamileliğiniz
Daceeyes Daceeyes dbet bwnimde ağrılarm oluyo doktorum normal son zamnlarn artk ağrı olması normal dedi
alparslaninannesiiiii esrvl doktor söyledi 5 gün önde dedi bi sorun olmaz dedi ama ağrılarım onla mı ilişkili merak ettim sormayı da unuttum
Berrinsahinn Aysun3401 merhaba benim de 31 haftalıkken 1850 gr dı.Bu önde gitme meselesi nedir bilmediğimden soruyorum.Neye göre önden gidiyor dedi doktorunuz
Berrinsahinn alparslaninannesiiiii merhaba benim 31 haftalıkken 1850 gr dı şuan 33 olduk.Baş çevresini hiç söylemedi doktorum bi fikrim yok.Önden gitme konusunuda hiç bilmyrm nasıl oluyor ki bu durum
alparslaninannesiiiii Berrinsahinn maşallah kilonuz iyiymiş ben de çok dikkat ediyorum ama yediklerim hep bana yarıyor sanırım 😂
Aysun3401 Berrinsahinn gebelik şekerinden kaynaklanıyor bide galiba diyette yapıyorum detaylıda 3 gündü önden gitmesi dün gittim 2 hafta dedi diyetine ve beslenmene dikkat et dedi yeni önden gitme haftasına göre gelişimini erken tamamlıyor Muş
Saadetms alparslaninannesiiiii 23+4 haftalık hamileyim bende bebeğin kafası 21 haftalık çıkıyor ölçümde banada geri dediler diğer tüm vücudun gelişimi haftasında karın çevremde o şekilde ama kafası küçük dediler çok kafama takıldı detaylı ultrason yaptırdınız mı acaba?
alparslaninannesiiiii Saadetms evet perinatologa gitmiştim o zaman 3 gün geriydi şimdi kafası 5 gün ilerde karın çevresi geri de dedi
Aysun3401 zhlgs valla bilmiyorum öyle dedi 3 hafta sonra kontrole çağırdı tekrar bakacağız inşallah düzelir 🤲