ilkgozagrimhavinim dertist 17 kasım gösteriyor bizimde uygulama. 18+1 iz bugün. Ağrım benimde oluyo özellikle sol kasığımda gerilme gibi bacağıma vuran. Kendimi yorunca yaşıyorum. Daha dün gece acildeydim
dertist ilkgozagrimhavinim allah kolaylik versin canim ilk kizimda oyleydim artik hastaneden sogumustum
ilkgozagrimhavinim dertist amin canım hepimizin yardımcısı olsun rabbim. Sağ salim kavuştursun evlatlarımıza. Kız bebişler böyle heralde, benimkide kız🥰
Happy-41 Cicekkiz1 bu doktorun söylediği tarih mi oluyor sezaryen ya da normal doğum değişiyor mu biz hiç konuşmadık doktorla tarihi şuan 20+5 günlük olduk bizde doğum yapacağım tarihi merak ediyorum açıkçası.
a_burcu_bur dertist tamamdır ☺️ benim iki gün üst üste oldu, sonrasında yok 🤲🏻 sanki bebiş o tarafa inmiş çekiştiriyo gibi mi desem, ilk başta bi adet sancısı gibiydi. Akşam üzeri iki üç saat sürüyodu o kadar 🤷🏻♀️
Merlival dertist 27 Kasım tahmini ama ortalarında gelir gibi düşünüyorum bakalım .. tansiyonum biraz yükseliyoe ama şükür bugünümüze ha ni de yemek yiyemiyoruz pek :)
bebisim-_00 dertist 39 haftalık dogurursam 10 Ekim 40 dolarsa 17 Ekim ✋ şiddetli sol kasık iğne batması ağrısı yasiyorum