minikprensimmm123 dertist Bende aynı öyle ya ilişki baştan beri yasak bize ama bu haftalarda vajinal ağrılar da başladı 🤦🏻♀️
Elfelf475 dertist benim 1 kasım görünüyor ama ben de ekim gibi hep hayal ediyorum nedense ☺️ agrı sızım yok su anda ama mide yanması arada oluyor çok kötü 🤭
Nn06 dertist benimde ilk başta 15 ekim dedi daha sonra 8 ekim en sonda 5 ekim dedi:) bakalim ne olacak😍👼
BlueButterfly Gul9227 ben toprak istiyorum fakat eşimle anlasamiyoruz malesef kendi istedigini koyacakmis erkek çocuk olduğu için .izmiri çok seviyorum çok güzel sehir
Bebekbebek1 dertist hayırrr 😅 çok zorlanıyoruz ya isim seçmekte 😄 bir de haksızlık olmasın diye 2 isim koyacağız daha da zorlandık 😄😄
Elibes 08.11.2021 SAT a göre doğum tarihim ama sezeryan olabilir o yüzden bir hafta falan erken alınabilir.
birekimpasasi_11 dertist sırt üstü yatınca daha çok rahatsız oluyorum genellikle sağ tarafıma yatınca huzurlu uyuyorum sol tarafta bile hemen dönüyorum sağıma 😂
a_burcu_bur dertist yaa bende de var iki gündür. 22 haftalığım. Yarın doktora gidince sorucam. Çok önemsemiyorum ama bi danışırım ☺️
a_burcu_bur dertist tamamdır ☺️ benim iki gün üst üste oldu, sonrasında yok 🤲🏻 sanki bebiş o tarafa inmiş çekiştiriyo gibi mi desem, ilk başta bi adet sancısı gibiydi. Akşam üzeri iki üç saat sürüyodu o kadar 🤷🏻♀️