BirGolgi alyaninannesi2 16 haftaya girdiğim gece minik pıt pıtlar olmuştu sırt üstü yatarken ❤️ Sonraki günlerde hiçbir şey olmadı doktorum 20 den önce anlamazsın dedi ama 17 den beri ufak ufak düzene girdi şimdi 21 deyiz halay çekiyor😅
Mom0871 2-prensesannesiii hissediyorsunuz bende 13 haftada başladı pıtpıt haraketler gazla benek haraketleri ayırt edebiliyoruz doktorlar olabileceğini söyler herkes bir olmuyor
Elif_Eda alyaninannesi2 16 da hissediyordum ama bazen de bağırsak hareketleriyle katılabiliyordu tam olarak ayırt etmem 20. Haftada oldu
Mom0871 alyaninannesi2 zaten gün içerisinde hareket halinde pek bişi hissetmezsiniz ama yattığınızda karnınızda oynadığını anlarsınız ufak tefek oluyor ama hissediyorsunuz 😍 inşallah
Haleediz01 alyaninannesi2 şuan 13 haftaligiz elimi kattigimda hissediyorum ama ilk bebeğimi 17 haftalıkken hissetmiştim
alyaninannesi2 Mom0871 yaa hiç dikkat etmedim bu saatten sonra dikkat edicem bakalım hissedecek miyim ☺️
Bsrsvnc Yarın 22 hafta olacağız . Ben daha 5 gündür hissediyorum 😂 alışık bi durum olmayınca her tekmesinde bi aaaaaay diye bağırıyorum 😂😂😂 maşallah çok çok hareketli. Ayrıca konuşmalara gerçekten tepki verdiğini düşünüyorum ya da denk geliyor 🙈🙈🙈
Miniikanne alyaninannesi2 ben 14 de hıssetmeye baslamıstım cok erken hıssettım hafıf seyırme seklınde hıssedıyordum ama benım bebegım cok hareketlı ondan kaynaklı sanıyorum🥰
citlenbigim2212 alyaninannesi2 16+6 oluyoruz 12 itibariyle 16.cı haftamın başından beri hissediyorum ayırt edebiliyorum çok şükür 😃
Symazturk alyaninannesi2 17. Haftada içimde kelebek uçuyordu 29. Bitti şimdi başını mı oynatıyor ayağını mı anlayabiliyorum çok güzelll 🌸🌸
HaticeNur34 @2-prensesannesiii hayır gaz olup olmadıgını anlıyorum ilk gebeliğim ama hissediyorum bazen karnımı açıp bakıyorum bariz ortada hareket ediyor 😀