LamiyaCetinkaya Yalnizanne97 aslında bir sağlık sorununuz ve bebeğin gelişiminde sorun yoksa kilosuna takılmayın. Daha doğuma 4 hafta var, en çok son haftalarda kilo alıyor zaten. Rahat 3 kilo olur o 🌺 Not: benim oğlum 36+6da 2600 kusurdu, 3280 gram doğdu.
Yalnizanne97 LamiyaCetinkaya bende en azından 3 kilo alsa diyorum şuanlık bir sağlık sorunum yok haftaya tekrar kontrol edilecek bakalım çok teşekkür ederim ☺️
Denizderya1937 Yalnizanne97 3 haftaya yakın o kadar çok meyve yedim ki yemek yemeyi hiç istemiyor midem dün doktora gittim 32+2 haftalığız 2700 çıktı kilosu
Yalnizanne97 Denizderya1937 benim ağzımdan meyve eksik hiç olmuyor zaten yatana kadar yiyorum :( bu hafta çok dikkat edicem bakalım yine kilo almazsa demekki tamamen yapısal 🤷🏻♀️)
Gzmrt Yalnizanne97 bana en son kontrolde doktor 2700 demişti ama 2500 doğdu. Benim bebeğim suan 3 aylık ve gayet iyi toparladı hiç sorun etmeyin
Gzmrt Bebegim4 detaylıda kontrolümde fark edildi. Perintolog düzelir dedi kendi doktorum yakından takip etti devamlı açıkçası düzelme olmadı bi ara çok iyi kilo aldı sonra som haftalarda yavaşladı baya. 38 hafta da iken kilosu 34 ile uyumlu hale gelmişti doktor hemen doğum planladı beklemeden. Ama çok sükğr sağlıklı doğdu sıkıntı yapmayın
Bebegim4 Gzmrt çok şükür maşallah bende 13 haftalıkken anlaşıldı ama değişebilir yanıltır bizi dedi 5 aylıkken renkli de kesin belli olur dedi coraspirin kullanamıyorum kanama alanı oluyo hemen onun yerine sabah akşam iğne kullanıyorum ama hala içim içimi yiyo bizde sağlıklı hayırlı doğarız inşallah çok kafama takıyorum çünkü
LamiyaCetinkaya Yalnizanne97 Sağlıklıysa kiloya takılma canım ya. Gerçekten doğduktan sonra ne kadar boşa dert ettiğimi anladım. Özellikle eğer vajinal doğum düşünüyorsan böylesi daha iyi güven bana 😁🌺
Ciciannem27 Yalnizanne97 kız sen her hafta hastaneye mi gidiyorsun ne 😂 her hafta nın kilosunu biliyorsun
Ysmnbdl Mymoom valla ben nerdeyse sadece muz ve karpuzla besleniyorum meyve çok seviyorum çok şükür benim kız da kilolu ve iri 😄
lexx Yalnizanne97 ıspanak, kabak çekirdeği, yumurta, ceviz, meyve, sebze, kefir, yoğurt, ayran, süt ve et iyi gelir. Bi de balık yağı öneririm çok işe yarıyo cidden bebeğime kilo aldırmada bana çok fayda sağladı easyfishoil balık yağı kullandm
Oznrasl Yalnizanne97 kuruyemiş meyveler özellikle muz süt ve süt ürünleri et ve tavuk bunlar çok güzel kilo aldırıyor
Mihrimahirem Yalnizanne97 Happy Mom’un bi canlı yanınında uzman bi doktor kivi çok güzel kilo aldırıyor demişti. Benim duyduklarım da Kefir,badem,muz. Hatta bunları blenderden geçirip milkshake gibi içebilirsin. Bu arada benim geçen gebeliğimde balık yağı da kilo aldırmıştı.
Yalnizanne97 Mihrimahirem canım süt kefir kaşar et balık tavuk sürekli yedim ve bebeğim geçen kontrolde 37+4te 3050 kilo çıktı yani gayet kilosu güzel çok teşekkür ederim ama tavsiyeniz için ❤️